از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
سه ماهه اقدامم ولی دکتر بخاطر کیستی و مشکلات دیگه ای ک داشتم گفت احتمال داره باردار نشی برو شیش ماه اقدام کن نشدبیاببینیم چیکارباید کردبراهمین انقدر استرس دارم
از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیزم ای جانم منم سر هر دوتا بچم بی بی چک که مثبت میشد فکر میکردم توهم زدم ولی یه حس خیلی خوبیه با ه ...
اره بخدا جواب آزمایش رو بگیرم یه نفس راحت میکشم دکترم خیلی منو ترسونده بود بخاطر کیستم
ایترس نداشته باش این دکترا عادتشونه اطراف من خیلیا با تنبلی تخمدان و کیست باردار شدن زودم شدن انشالل ...
انشاءالله خیلی برات دعا میکنم برنامه نی نی پلاس رو نصب کن من ماه پیش نصب کردم خیلی موقع اقدام کمک کرد بهم
واقعا میفهممت من فک کنم تا بچه تو شکمم تکون نخوره باورم نشهمبارک باشه با حال خوبت برام دعا کن منم هف ...
انشاءالله عزیزدلم امیدوارم ماه خوب و پر برکتی باشه براهممون🥹❤️
دعا کن خواهرم و آزاده جون هم مثبت بشه به حق این روز های عزیز
انشاءالله🥹