2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینو یه ارایشگر بهم گفت 

من ده ساله موهام میریزه 

شما هم امتحان کن ضرر نداره 

۱تا ۲ق تخم کتان ،با ۱تا۲ ق برنج ایرانی رو بریز تو‌دو تا لیوان اب بجوشه  ،ده دقیقه بجوشه ، همونجا وایسا سر نره 

بعد که سرد شد از پارچه رد کن  ،اون ژل رو دو ساعت قبل از حموم بزن به موهات  و بعدم با اب ولرم بشور و هر شامپویی میزدی بزن 

من توش یه زرده تخم مرغ هم زدم که دیگه با آب سرد شستم 

مثل معجزه بود برای موهای من 

ریزش موهام از صد شد ۲۰ 

ارایشگرم بهم گفت حداقل  ماهی دو بار بزنم .خدا خیرش بده 

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤

من روزی ۵۰۰ تا به بالا می‌ریخت 

حدودا یکسالی میشه آب برنج و شامپو سبغ میزنم 

الان روزی ۵ تا دونه شاااید بریزه

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

چی استفاده میکنی؟

شوره هم داری؟ نوع پوست و موت رو بگو که راهنمایی کنم

مشاورم

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

اول کوتاه کن .رنگ کن .تخم مرع پودر نخود و سدر و عصاره رزماری (جوشانده رزماری ) مخلوط کن بزار رو سرت تا ۵ ساعت کلاه حمام بزار رو سرت .بعد برو حمام با شامپو بشو.ر هفته یکبار اینکار بکن .فولیکوزن و یونی زینک روزی یکی بخور قسم میخورم خوب میشی بشرط نداشتن مشکل داخلی

همه چی خوب میشه تلاش کن 

منم روزی پونصدتا

یازده دوازده سالی هست که درگیرشم

فیناسترایدم دوساله میخورم دقیقا

فقط یه پف کاذب داره همین

توخالی وپوچه

کلالایه به لای موهام درگیرشده باماینوکسیدیل

ازحرصوجوش واسترس وتاتنبلی تخمدان ومشکلات هورمونی وارثی وتغذیه تامناسب و...همه ی اینادخیله

به نظرم هرچه قدرکع میتونیندتمرکزتون روبذارین روی چیزهای دیگه

این نیزبگذردواقعا

من امروز پی ارپی صورت انجام دادمم.گفتن پی ارپی مو واس ریزش مو خوبا

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

من و دختر ۹ سالم جفتمون ریزش موی شدیدی داشتیم دیگه واقعا کلافه شده بودم یه چند وقتی هست که یکی دو ساعت قبل از حموم کردن کف سرمون رو با روغن بادام شیرین ماساژ میدم شکر خدا ریزش موهامون قطع شد میخوای توهم امتحان کن چون درمان گیاهی هست ضرری نداره

حقیقت هیچ وقت نمیمیره حقیقت رو نمیشه کشت نه با گلوله نه با ساچمه نه با باتوم و نه با طناب دار 🕊

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز