2821
2789
عاشق شدم بدجووووررررررازدواج کردیم ولی بنا به دلایلی جدا شدیم در عین علاقه زیادبعدشم خواستیم برگردیم ...

راضی هستی؟

عاشق شوهرتی؟

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عاشق شدم بدجووووررررررازدواج کردیم ولی بنا به دلایلی جدا شدیم در عین علاقه زیادبعدشم خواستیم برگردیم ...

به سلامتی عزیزم ، باید سخت باشه ک عاشق هم باشین و جدا شدین

چقدر دردناک

اوممم💔🥲بعد شش سال با هزار با خودکشی باهزارتا مشاور تونسم وابستگی لعنتیمو کمتر کنم وخودمو ازون رابطه سمی بکشم بیرون ولی چ فایده وقتی الان اوج جوونیم هس ۲۱سالمه ولی روحیم فرسوده وپیر شده وبا دلی شکسته وغمناک ک هرگز دیگ نمیتونم بسپارمش به کسی😔

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

2828
2791
2779
2792