2777
2789
عنوان

انقد چاق شدم از خودم بدم میاد عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2524 بازدید | 98 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اضافه وزن داری 

ولی خودتو نباز 

باید روی اراده ات کار کنی 

رژیم برای آدم با اراده و هدف دار سخت نیست 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
اقا توروخدا وقتی یکی از چاقی ناراحته نیاین قد و وزن نگین وقتی باربی هستین

عزیزم پز که نداده گفته عادلانه نیس یکیچاق میخواد بشه لاغره یکی چاقه میخواد لاغر شه 

بعدشم وزن و قد ایشون اصلا باربی نیس من خودمم ۱۷۲ام و ۶۰وزنمه انقد لاغرم که حتی نمیتونم شلوار جذب بپوشم ،ایشون ناراحتیشوبیان کرده پز ک نداده

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

عزیزم منم ۲۱ سالمه وزنم ۱۰۳ بود قدم ۱۶۳ هیکلتو دیدم یاد خودم افتادم که بدتر بودم

ی گروه سالم خوری توی نی نی سایت پیدا کردم و تونستم توی چندماه به راحتی وزنمو بیارم رو ۷۵ اگه دوست داشته باشی معرفیش میکنم 

فقط هر شب باید گزارش بفرستی و باید خودت غذاتو بپزی(میدونم که دلیل اصلی چاقیمون و شکست خوردن رژیما همش دخالت خانوادست میگن بیخود میخوای جدا غذا بخوری ولی بعد یکی دوماه وقتی نتیجه رو ببینن تشویقت هم میکنن)

من بدون باشگاه ۲۵ کیلو کم کردم توی ۵ ماه و هیچ مشکلی هم نداشتم و اصلا احساس گشنگی و ضعف هم نداشتم

باشگاه برای اینه که کنار رژیمت باشه و مدام ادامش بدی و متابولیسمت بیشتر شه تا دیگه چاق نشی

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

عزیزم پز که نداده گفته عادلانه نیس یکیچاق میخواد بشه لاغره یکی چاقه میخواد لاغر شه بعدشم وزن و قد ای ...

من نمیگم پز.میگم هرچیزی سرجاش.مثلا یکی ناراحته قدم کوتاهه ۱۵۰ .یکی میاد میگه وای من ک ۱۷۰ .

خب چرا.بنظرتون بهتر نیس یکم همدیگه رو درک کنیم؟ منم چیز بدی ب ایشون نگفتم ک.تازه خواهش هم کردم.

الان همه باربیا میریزن وسط 

بابا ایشون راهنمایی خواسته 

این که هی میگن من با فلان وزن(  که نرمالم هست )احساس چاقی میکنم یعنی چی؟  میخواین ازتون تعریف کنن و بگن واییییییییییی نه تو خیلی خوبی؟😐