آره ولی سخته پس دانشالبته ما هنوز زیرزمین مادر شوهرمیم تابستون سال بعد میخوایم بریمامسال پول نداشتی ...
خدا کمکتون کنه باز خوبه شما اونجارو دارین ما که اگه رهن خونه نباشه آواره ایم
لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
مرسی عزیزم خدا دست همه رو بگیره انشاالله 💖♥️💖♥️زیرزمینیمون بدون امکاناته دیگه بچمون بزرگ شده واقعا ...
انشاالله الهی آمین🤲🤲
میفهمم گلم خیلی سخته
اوضاع واسه همه الان واقعا سخته
خدا به هپمون رحم کمه زودتر صاحب خونه شیم اوضاع مستاجری واقعا افتضاحه
لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
ما در خواست دادیم شوهرم پیگیر بود سفت و سخت بعداز دوسه ماه دادن بهمون
باید پیگیر باشی وگرنه کسایی بودن تا ۹ ماه هم نگرفته بودن
سلام شما از کدوم سایت بگیرم مجوز و اینکه من زیر پوشش کمیته نیستم میتونم وام بگیرم؟و اینکه بعد وام می ...
سلام بله بعد از وام میان طرح اجرای کار رو میبینن.
واینکه از سایت مجوز ملی میگیرین که خیلی راحته به کافی نتی ها بگی همه بلدن
وباید برید از کمیته امداد شهرتون بپرسین خودشون کامل راهنمایی میکنن بگین وام اشتغالزایی