sahereshab مدیر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7313 عنوان قرص ارامبخش بدون نسخه میدن | مشاهده متن کامل بحث + 2136 بازدید | 422 پست چه قرصی خوبه دارم دیوونه میشم خودم ۶ تا دارمکافی نیس درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚 1403/04/05 | 18:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7313 ازدواج کردم ولی بعد از مدت خیلی کوتاهی سریع جدا شدم.طوری ک بیشتر جهازمو نچیدم💔 یه ازدواج دیگه داری .نزدیک حس میشه اون آقا درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚
لواشک_خیلی_ترش عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 4293 خواهش کسی تو زندگیت بوده یا الان علاقه هس؟ انرژی یه اقا نزدیکت حس میشه ، امسال مقدماتش فراهم بشه به ... خوشبخت میشم ؟
لواشک_خیلی_ترش عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 4293 یه ازدواج دیگه داری .نزدیک حس میشه اون آقا عزیزم زمانشو کی حس میکنی؟
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7313 باور کن منم همینم انقد چپه چپه قرص خوردم دارم میمیرم💔❤️❤️ خدا به هردومون کمک کنه نشکن قربونت برم💚من پیشتم خوب میشی من مطمئنم روزی چن تا میخوری درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚
nikisadathoseyni10 عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 5786 خدا به هردومون کمک کنه نشکن قربونت برم💚من پیشتم خوب میشی من مطمئنم روزی چن تا میخوری فداتشم 😍❤️بستگی به حالم تو روز داره خوب باشم ۳ تا داغون باشم ۶ تا .
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7313 خوشبخت میشم ؟ بله ک میشی بنظرم خیلی وقته مدنظرت داشته درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7313 فداتشم 😍❤️بستگی به حالم تو روز داره خوب باشم ۳ تا داغون باشم ۶ تا دورت بگردم من مهربووون😘😘چقدر وضعیتمون مثل همه 🥺 درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚
لواشک_خیلی_ترش عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 4293 بله ک میشی بنظرم خیلی وقته مدنظرت داشته آخه اون ازدواجم هرچند کوتاه بود اما پیرم کردن و خیلی تاوان دادمالهی خدا از دهنت بشنوه مهربون 🥺🤲
لواشک_خیلی_ترش عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 4293 بله ک میشی بنظرم خیلی وقته مدنظرت داشته عزیزم نگفتی زمان ازدواجم رو کی حس میکنی؟
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7313 آخه اون ازدواجم هرچند کوتاه بود اما پیرم کردن و خیلی تاوان دادمالهی خدا از دهنت بشنوه مهربون 🥺🤲 عزیزم🤍من حس میکنم جبران میشه و خوشبختی رو تجربه میکنی درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7313 عزیزم نگفتی زمان ازدواجم رو کی حس میکنی؟ گفتم قشنگم تا پایان امسال احتمالش زیاده درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚
لواشک_خیلی_ترش عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 4293 عزیزم🤍من حس میکنم جبران میشه و خوشبختی رو تجربه میکنی الهی آمین. ب امید خدا عزیزم 🌺
لواشک_خیلی_ترش عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 4293 گفتم قشنگم تا پایان امسال احتمالش زیاده ممنونم عزیزم مرسی وقت گذاشتی 🌺🌺 خدا بهت بهترینا رو بده 🌺
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7313 ممنونم عزیزم مرسی وقت گذاشتی 🌺🌺 خدا بهت بهترینا رو بده 🌺 عزیزدلی خواهش میکنم گلم 🤍🤍🌼خوشبخت بشی الهی ممنون از دعای قشنگت قشنگم درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚
دختر_اردیبهشتم عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 9991 عزیزدلی خواهش میکنم گلم 🤍🤍🌼خوشبخت بشی الهی ممنون از دعای قشنگت قشنگم میشه منم بپرسم ؟؟؟ میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀