2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کیم جونگ اون وطنی

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
فیلمشو دیدین؟همونکه ترکی صحبت میکنه؟ انقد به طرف فحش میده چون با دربست رفته کار شرکت و انجام داده&n ...

نه خاک تو سرش ابروی این موجودات باید بره بیچاره کارکنا که به خاطر یه لقمه نون باید به این موجود احترام بزارند

یه عقده ای بیش نیست .تمام بیلبورد های تبلیغاتی تبریز یه چسب مثل بیلاخ گرفته دستش 😁

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

طرف عقده مرکز توجه بودن داره انگار.  یعنی چه این کارا آخه؟  مگه کی هستی که اینقدر باید تکریم شی؟ بعد مثلا با این قوانین که تو کارخانه گذاشته،  حس قدرت طلبی و ریاستش را داره ارضا میکنه. نگاه از بالا به پایین... اه اه اه 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
یه آدم باحالی سایتشو هک کرده گفته تا قوانین تو انسانی نکنی سایت و درست نمیکنم

😂😂😂😁😁  آفرین بهش، ولی کار بدی کرده 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز