2777
2789
عنوان

⚜️...فـ.ال غنچہ...⚜️

| مشاهده متن کامل بحث + 1622 بازدید | 282 پست
ابجدنیت کردم

ب-ا-ا

این نیتی که داری هیچ نفعی برایت ندارد بهتر است از این خواسته دست برداری . 

از کارهای بد و حرام پرهیز کن و به حلال قناعت کن . 

در کارت گشایش خوبی پیدا خواهد شد اگر مراقب افکار و نیاتت باشی . 

در زندگی صبر پیشه کن و به خداوند امیدوار باش.

ℑ𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 𝔬𝔣 𝔱𝔥𝔢 𝔫𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔬𝔫𝔩𝔶 𝔊𝔬𝔡 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔰 𝔶𝔬𝔲𝔯 𝔳𝔬𝔦𝔠𝔢 در تاریکے شب تنها خداست کہ صدایت را مے شنود :) 💗✨
نیت کردمابجد

ا-ا-ا

طالعت روشن است و موفقیت و سعادت به تو روی خواهد کرد پس غم مخور. 

مال یا چیزی را از دست داده ای آن را به دست خواهی آورد . 

در کارها به خدا توکل کن و به فکر سود و زیانش نباش . 

تا چند روز آینده خبر خوشحال کننده ای خواهی شنید و کارها بر وفق مراد تو 

پیش خواهد رفت و به مقصود خواهی رسید . انشا الله.

ℑ𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 𝔬𝔣 𝔱𝔥𝔢 𝔫𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔬𝔫𝔩𝔶 𝔊𝔬𝔡 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔰 𝔶𝔬𝔲𝔯 𝔳𝔬𝔦𝔠𝔢 در تاریکے شب تنها خداست کہ صدایت را مے شنود :) 💗✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حافظ نیت کردم

معنی :

با کسانی دوستی و رفاقت کنید که حق دوستی را بجا آورند، پارسا باشند و زخم دلتان را مرهمی گذارند نه اینکه عهد بشکنند و حق آشنایی را فراموش کنند. همتی کنید تا دلتان باز هم مثل موم نرم شود. از همنشینی با یار بد پرهیز کنید تا سعادتمند شوید. شکایت نکنید همه ی این مسائل کار خدا بوده تا به خودتان بیایید. 

غزل :

سلامی چو بوی خوش آشنایی

بدان مردم دیده روشنایی

درودی چو نور دل پارسایان

بدان شمع خلوتگه پارسایی

نمی بینم از همدمان هیچ بر جای

دلم خون شد از غصه ساقی کجایی

ز کوی مغان رخ مگردان که آن جا

فروشند مفتاح مشکل گشایی

عروس جهان گر چه در حد حسن است

ز حد می برد شیوه بی وفایی

دل خسته من گرش همتی هست

نخواهد ز سنگین دلان مومیایی

می صوفی افکن کجا می فروشند

که در تابم از دست زهد ریایی

رفیقان چنان عهد صحبت شکستند

که گویی نبوده ست خود آشنایی

مرا گر تو بگذاری ای نفس طامع

بسی پادشایی کنم در گدایی

بیاموزمت کیمیای سعادت

ز همصحبت بد جدایی جدایی

مکن حافظ از جور دوران شکایت

چه دانی تو ای بنده کار خدایی

ابجد برام بگیر بی‌زحمت درست در اومد دعات میکنم

د-ج-د

قصد و نیتت خوبست به زودی کارهایت سر و سامان میگیرد 

تا چهل روز دیگر چنان گشایشی در کارت پیدا میشود که انتظارش را نداری . 

تغییرات مثبتی در زندگیت در پیش داری . 

خیلی زود از غم و رنج رها میشوی و به نشاط و شادمانی دست پیدا میکنی الیته اراده ی تو هم در این امر دخیل میباشد.

ابجد ممنونممم

د-ب-ا

طالعت خوب است اما اگر راحت طلب هستی ، از این نیت که کرده ای منصرف شو چون پشیمان خواهی شد آدمی شتابزده و عجول هستی زنی کوتاه قد و سفید چهره درصدد حیله و نیرنگ زدن به تو است مراقب باش به دام او گرفتار نشوی . اگر قصد سفر داری تا پانزده روز آن را به تاخیر بیانداز تا از سستی و غمی که تو را به خود مشغول کرده است بیرون بیایی.مدتی است با خودت در گیر هستی زندگی شیرین و با ارزش است ، خودت را دریاب و به خداوند توکل کن . همه چیز در دست اوست و هر چه او صلاح بداند همان میشود.

ابجد نیت شد.

ا-ا-د

قصد و نیت بدی داری از آن دوری کن وگر نه پشیمان میشوی . 

بهتر است در پی کار خودت بمانی و منتظر باشی . 

سعی کن با پرورش افکار و نیات خوب در سر ،سعادت را به روی خود باز کنی 

و از الطاف خداوند در همه ی امور برخوردار شوی.

میشه لطفا لطفا یه ابجدم برا بگیری تو رو خدا

ا-ا-د

قصد و نیت بدی داری از آن دوری کن وگر نه پشیمان میشوی . 

بهتر است در پی کار خودت بمانی و منتظر باشی . 

سعی کن با پرورش افکار و نیات خوب در سر ،سعادت را به روی خود باز کنی 

و از الطاف خداوند در همه ی امور برخوردار شوی..

میشه برای من انبیا بگیری💙

حضرت اسحاق (ع)

ای صاحب ف.ال! اگر نیّت پیوند داری بسیا ر نیکوست و امید در چیز نیکویی داری ،اما از تجارت کار تو خوب می شود و اگر چیزی از دست تو رفته باز به دست آوری و اگر اراده سفری داری برو که بسیار نعمت نصیت توشود و اگر ترس داری ایمن شوی و اگر قرض داری ادا شود و تو راامید مال است، زود به آن برسی .با همه کسدوستی و یکدلی کن که هر کس باشد با تو نیکی می کند، ولی باید شکر خدا کنی که روزی تو گشاده است . حاسدان و مکاران بر تو ظفرنیابند و به مراد دل برسی. ان شاء الله.

انبیاء یا ابجد 

نیت دارم از مشکلاتی ک برام پیشومده هرکدوم میدونی بهتره بگیر

مرسی 

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇