2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کی خودشو بزک کنه خوشگل باشه.هر کی حجابشو بندازه هر کی بدنشو نشون بده زشت هم باشه بالاخره خود نمای ...

با صورت کاری ندارم بزک میزنن و ژل میزن هر چی فقط اون خانومایی که با برآمدگی  های بدنشون جلب توجه میکنن حالمو بهم میزنن .دوست دارن به چشم برده جنسی بهشون نگاه بشه .کمبود دارن 

ولی توجه کردین بجز پیرمردا جوونا انگار خنسا شدن دیگه زیادتوجه نمیکنن

امان از پیرمردا که امنیت رو از دخترا گرفتن 

ولا من نه لباس بازی میپوشم نه آرایشی چیزی بعد جوری نگام میکنن انکار لختن 

یکیشم یبار کارتا درآورد نشونم میداد میگفت شمارتو بده جیغ زدم خجالت نمیکشی ولکنم نبود دوتا پسر جوون اومدن گفتن زشته از سنت خجالت بکش پیشم وایسادن تا رفت 

جوونا خیلی بهترن

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

امان از پیرمردا که امنیت رو از دخترا گرفتن ولا من نه لباس بازی میپوشم نه آرایشی چیزی بعد جوری نگام م ...

اره از کنارت رد میشن کلی متلک میگن من میگم شاید منو پیرمیبینن اینطوری میکنن

توتاکسی یه پیرمرده خودشو ب من میچسبوند منم هی میگفتم درست بشین یه جوونم کنارش بود هی میگفت آقا جاهست بیا اینورتر اخرم گفتم کنار برو وگرنه یجور دیگه برخورد میکنم کوفتی

با اینکه تازه انقد جدیدا تبلیغ نچرال بودن ارایش کم میکنن ولی بازم تو خیابون میبینی همه انقد خوشگل کردن که بیا ببین خط چشمای خوشگل ماشاالله همه هم میکاپ ارتیست شدن مث اینکه فقط من گشاد و بی استعدادم تو این چیزا

اره از کنارت رد میشن کلی متلک میگن من میگم شاید منو پیرمیبینن اینطوری میکننتوتاکسی یه پیرمرده خودشو ...

جوونا چون زیاد دیدن چشم و دل سیر شدن 

اینارو یکی نیست بگیره 

حال آدمو بهم میزنن 

بخدا یبار آرایش کردم اونم خیلی کم در حد خط چشم و ریمل و رژ رفتم بیرون با آجیم 

ی پیر مردی اینقد هیز بازی درآورد و گردنش باهام حرکت میکرد آجیم عصبی شد بهش پرید گفت گردنت نشکنه ویه هی همش نگاه میکنی باز پرو پرو زل زد به من😐😐

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️