2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا مگه ما تیرماهیا چیکارتون کردیم🙄

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

منم مردادی ام 😂😂😂ولی اینجوری نیستم

جالا تو استثنایی ولی بیشتر اینطورن

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
زیاد اینستا نگاه می کنی ها از دید من هر ماه خوب و بد داره من خودم دی ماهی ام دی ماهی خیلی خوب زیاد د ...

وا چه ربطی به اینستا داشت؟ 😂

فقط سوال بود و اینکه دور هم باشیم همین

اوو😂 حالا دعوا نشه، همه به مثل هم نیستن

نه بابا ، دخترای مردادی کلا خاصیتشون قوی بودن و ریاست طلبیه، و خیلیا هستن که با این اخلاقشون کنار نمیان 😆🙌

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 türk 🐺

تازه اینستا بودم ی پستی دیدم میگفت از کدوم ماه تولد بدتون میاد همه گفتن مرداد فق بعضیاشون گفتن خرداد مگ ما مرداد ماهیا چیکارتون کردیم بعدشم خصوصیات اخلاقی هیچ ربطی به ماه تولد نداره فقط نیمه اولی و دومی مشخص میکنه همین

ول کن 😂 هر ماهی ادم خوب و بد داره

خب نه خدایی هر تیرماهیی که دیدم مهربون بوده برام عجیبه آخه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A