2777
2789
عنوان

کادوی تولد مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 30 پست
اگه برای تولد شوهر و بچه هات هدیه میده باید بدی

برای بچم پول میده تولدش

به شوهرمم تا به الان  کادو نداده چون شوهرم اصلا انتظار نداره 

همشم میگه مادرم کمکمون کرده تو خرید خونه و … الان ما نباید انتظار داشته باشیم ازش تولد و … 

فکر میکنم مامانشم بخاطر همین هیچی نمیده  تولدامون نمیدونم 

توکل بر خدایت کن…. کفایت میکند حتما

وای دقیقا بقران من آدمی بودم که قبل ازدواج میگفتم این چ مسخره بازیه مادرشوهر فلان چ فلان مثلا میگفتم ...

دقیقا منم میگفتم چ فرقی با خونواده خودم دارن بعدا فهمیدم خیلییی فرق دارن.

دلیل حال بد آدما نباشید ، این هنرنیست.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای دقیقا بقران من آدمی بودم که قبل ازدواج میگفتم این چ مسخره بازیه مادرشوهر فلان چ فلان مثلا میگفتم ...

خواهر منم مجرده همین حرفارو میزنه 😂😂😂

خواهر منم مجرده همین حرفارو میزنه 😂😂😂

اره الان روشنفکر بازی درمیارهمن واسه اون عوضی روز مادر جارو برقی خریدم گفت عه صداش ادمو دیونه می‌کنه ی بار برای ی لگن بزرگ خریدم که نیاز داشت واقعا برگشت گفت نه این تو خونمون جا نمیشه که منم دیدم ذاتش پریده تفم کف دستش نمیندازم شوهرم پول میده بهش که اونم دلش نیست چون هیچ منبعی ازش نمی‌بینه به زور ی مقدار کم پول میده واسه روز مادر

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

ن عزیزم من باشم نمیدم،چون تاحالا چند دست لباس شلوار شیک و گرون براش خزیدم ولی ی بارم تنش ندیدم و دلیل دوم اینکِ همیشه برا دختراش کادو برا تولد و روز دختر میگیره اما برامن هیچوقت ...برا دختراش و نوه هاش برا روز دختر استوری گذاشتِ بود دخترای گلم و نوه های عزیزم روزتون مبارک،انگار عروس شاخ داره میره ی جائیشون،مثل خودشون جواب کارشون رو بده بذا تاابد بسوزن 

من باشم برای کسی که برام کادو نمیده و ارزش قائل نیست کادو نمیخرم

ولی روزهای تولد و روز مادر به همسرتون بگید براش کادو بخره

و جلو شوهرتون جوری رفتار کنید که مادرشون خیلی براتون محترم هست(حتی اگه تو دلتون ازش بدتون بیاد) چون هرچی هست مادره و زحمت شوهرتون رو کشیده

اینجوری اگه به شوهرتون گله کرد که کادو نمیخره تیرش به سنگ میخوره

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)

مردا اگر خودشون بخوان واسه پدرمادرشون کادو ببرن به نظرم زن هاشون نباید مانع بشن خب پدر مادرشونه ببرن ولی عروس بخواد جداگانه کادو بده دیگه اختیار با خودشه لطفا اگر دوست داشت ببره اگرم نه که هیچی این درمورد رفتار خود ما زن ها با پدرمادرمونم هست خواستیم کادو بدیم شوهرامون نباید مانع بشن

من باشم برای کسی که برام کادو نمیده و ارزش قائل نیست کادو نمیخرمولی روزهای تولد و روز مادر به همسرتو ...

نه کلا شوهرم به فکر کادو خریدن نیست

مثلا یه کیک میخره میریم خونشون میخوریم اینجوری .

همیشه کادو رو من میخریدم یا به شوهرم میگفتم بخریم 

الان نمیدونم باید بازم بخرم یا نه همون کیک خالی که شوهرم میخره کافیه

من باشم برای کسی که برام کادو نمیده و ارزش قائل نیست کادو نمیخرمولی روزهای تولد و روز مادر به همسرتو ...

مادرهمسرم خیلی با سیاست رفتار میکنه

ته دلش از عروس دل  خوشی نداره اخه با جاریم خیلی خوب نبودن  و… بخاطر همین کلا عروس دوست نیست میترسه برا عروس یکاری کنه بعد پشیمون بشه. 

ولی یجور رفتار میکنه جلوی شوهرم یا همش حالمو میپرسه شوهرم فکر میکنه چقدر مادرش عاشق عروسشه

نه کلا شوهرم به فکر کادو خریدن نیستمثلا یه کیک میخره میریم خونشون میخوریم اینجوری .همیشه کادو رو من ...

عزیزم اگه وضع مالی تون خوبه و تا الان خریدید به نظرم بخرید ولی چیزی ارزونتر از دفعات قبل

ولی اگه وضع مالیتون خوب نیست می تونید نخرید

بستگی به اخلاق شوهرتون و مادرشوهرتون داره که بعدا داستان درست نکنند من چون اخلاقشان رو نمی دونم نمی تونم قطعی نظرم رو بگم

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
مردا اگر خودشون بخوان واسه پدرمادرشون کادو ببرن به نظرم زن هاشون نباید مانع بشن خب پدر مادرشونه ببرن ...

نه خانوم کادوی جدا کجا بود

همیشه کادو رو من میخریدم با پول تو جیبی خودم😐😂 یا به شوهرم میگفتم بریم براش کادو بخریم دیگه اونجوری اون میخرید 

وگرنه شوهرم اهل خرید کادو براش نیست کیک میخره براش