2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 28 پست
من برای تنبلی آوابوست و کیوتینهمسرم هم دوره اول اسپریژن و ویتامین Eو ی مدل قرص دیگه اینو چند ماه خور ...

مرسی گلم بابت راهنماییت انشالله که سالم باش می‌دونی از چی غصه میخورم از این که بعضیا فقط کافیه یه چیزی بخان سریع بهش می رسن بعضیا هم باید این قدر به در و دیوار بزنن آخرم هیچی به هیچی 

مرسی گلم بابت راهنماییت انشالله که سالم باش می‌دونی از چی غصه میخورم از این که بعضیا فقط کافیه یه چی ...

عزیزم از این چیزا غصه نخور حکمت خیلی از کارا دست خود خداست عزیزم

خدا چیزیو میبینه که من و تو نمیبینیم

ببخشید کدوم شهرید شما؟

اگه سبزواری برو پیش دکتر سویزی خیلی خوبه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم از این چیزا غصه نخور حکمت خیلی از کارا دست خود خداست عزیزمخدا چیزیو میبینه که من و تو نمیبینیم ...

یعنی خدا داره می بینه که من مامان خوبی نیستم یا شوهرم پدر خوبی نیست یا من آدم به درد نخوریم که بعد ۲ سال هیچ اتفاقی واسم نمیفته 

یعنی خدا داره می بینه که من مامان خوبی نیستم یا شوهرم پدر خوبی نیست یا من آدم به درد نخوریم که بعد ۲ ...

نه عزیزم منم دیر باردار شدم باید اینطوری فک کنم 

اونم بزور دارو ولی اگه خدا دلش نمیخاست بهم نمیداد عزیزم بلاخرع خدا خودش بهتر میدونه حکمت هر کاری وگرنع شما که خانم ماهی هستی و مطمئنم مامان خوبی میشی ولی از من خواهرانه بهت نصیحت خودتو با کسی مقایسه نکن اینطوری خودت اذیت میشی 

من خودم وقتی عروسی گرفتیم فک میکردم بچه آوردن دست خودمونه از تاریخ ساخت تا تاریخ به دنیا آوردنشو هم مشخص کرده بودم چون خودمو با دختر عموم مقایسه میکردم که همون ماه اول ازدواج باردار شد بعد فهمیدم که اصلا اینطوری نییست و تا خود خدا نخاد برگی از درخت نمیفته اینو زمانی فهمیدم که سه ماه پیش دکتر کلا نا امیدمون کرد و گفت اصن امکان نداره باردار بشی ولی خدا خواست شد

ان شاءالله که برای شما هم بزودی دامنت سبز میشه ی نی نی خوشگل میبینی

اسی درکت میکنم منم وصعیتم مثل شماست بااین تفاوت که هشت سال ازدواج کردم وجاریام بچه های سومشونوهم اوردن اوندفعه یکیشون بارداربود من تماس گرفتم تبریک گفتم گفته نه کی گفته باردارم وبعدچنددقیقهدمکث گفت اره باردارم خیلی دلم شکست وهمشون هم بچه هاشون بدنیا میان دلم میخواست من بودم بخدا سقط میشد 😐

گاهی انسانم آرزوست
نه عزیزم منم دیر باردار شدم باید اینطوری فک کنم اونم بزور دارو ولی اگه خدا دلش نمیخاست بهم نمیداد عز ...

گلم درست میگی حرفات همه درسته ممنون بابت حرفات من خودمو با کسی مقایسه نمی کنم اتفاقا خوش حالم میشم خدا به یکی نعمت داده ولی دیگران یه جوری رفتار می کنن چون واسه خودشون شده حالا اگر یکی دورشون نشده باید زخم زبون بزنن به خدا که من زودتر  ازدواج کردم ولی یک بار به روشون نیاوردم که چرا تو ازدواج نمی کنی چون معتقدم کسی اون بالا می چینه حالا یکی زودتر یکی دیرتر 

منم یک سال و نیمه ازدواج کردم با دلشکسته نذر حضرت علی اصغر کردم تو هم نذر کن ان شالله خیلی زود حاجت ...

اتفاقا امشب این قدر گریه کردم امام حسین به همین حضرت قسم دادم دیگه نمیدونم صدامو بشنوه یا نه نذر چی کردی گلم 

اسی درکت میکنم منم وصعیتم مثل شماست بااین تفاوت که هشت سال ازدواج کردم وجاریام بچه های سومشونوهم اور ...

عزیزم الهی به این شب عزیز خدا به  هر کسی که فرزند میخاد و ما دونفر هم بده تا از دست حرف مردم راحت شیم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز