2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرده باشییا برو آزاد یا دوباره کنکور بدهکه چی آخهدلیل منطقی نشد ایناچی میفهمی از زندگی تو این سن بخو ...

آزاد نمیزارن کنکورم فک نکنم بتونم

فقط واسم دعا کن امسال حداقل از چیزی که فک میکنم بهتر باشه بنی معحزه ایی چیزی ک بتونم برم دانشگاه

بازم برین کنکور ریدن بهتره تا تو این سن به زندگی ریدن🥲🥲 اصلا کنکور واسه ریدنه 🫱🏼‍🫲🏽

نمی دونم ما دخترا واسه این چیزا ذوق داریم ولی قطعا متاهلا باتجربه ترن و ی چیزی میدونن ک اینطوری منع میکنن تروخدا دعا کن ی چیزی بیارم امسال برم دانشگا

والا من فقط ت نینی سایت و شهرای کوچیک میبینم زیر ۲۴ توقع خواستگار دارن مخصوصا ت این دوره

اطرافیانم ۱۵ یا ۱۶ سال سن دارن ازدواج میکنن با بهترین شرایط بخاطر همینه منم ناامید شدم همش دارم درجا میزنم با این کنکور

میگی چیکار کنم نا امید شدم😂

چه زود نا امید شدی دختر. تا مغزت از چیزایی که خوندی پاک نشده، بشین دوباره با برنامه و منظم شروع کن بخون برای سال بعد. انشالا سال دیکه حتما قبول میشی‌. موفقیت زحمت داره. میخوای شوهرکنی که چی بشه؟ از الان بیفتی تو مشکلات زندکی؟ بخدا زوده، به وقتش انشالا یه همسر خوب هم سرراهت قرار میگیره‌ ولی درس بخون تا یه آدم حسابی درخونتون و بزنه. نه هر بقال و چقالی

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

چه زود نا امید شدی دختر. تا مغزت از چیزایی که خوندی پاک نشده، بشین دوباره با برنامه و منظم شروع کن ب ...

راست میگی خدایی 

واسم دعا کن حداقال امسال ی چسپیز قابل قبولی بیارم

راست میگی خدایی واسم دعا کن حداقال امسال ی چسپیز قابل قبولی بیارم

انشالا. همت کن فقط

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

نه پشت کنکور فک کنم باز خراب کردماگ قبول شم محاله ب فکر اینچیزا بیافتم

همینه دیگه تا مجردی میگی یا درس یا دانشگاه😂😂

ولی اگه شرایط باشه ازدواج در کنار تحصیل خیلی کمک کننده هستش مشاوری که میشناختم همیشه میگفت بهترین سن ازدواج برای دختر بعد کنکوره😂

همینه دیگه تا مجردی میگی یا درس یا دانشگاه😂😂ولی اگه شرایط باشه ازدواج در کنار تحصیل خیلی کمک کننده ...

بخدا تا الان بهشم فکر نکردم  ولی یچن روزیه حسابی به فکرش افتادم🤦‍♀️😂