2777
2789
عنوان

بلیط قطار

| مشاهده متن کامل بحث + 5115 بازدید | 25 پست
یه راه دیگه ای هم داری . الان بلیط ها تا 16 تیر باز شده. هر روز سایت رجا و چک کن ببین 16 تیر به بعد ...

الان سایتم اتفاقا دیقا از اول محرم هنوز بلیط پیش فروش نشده...

هرروز چ ساعتی چک کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان سایتم اتفاقا دیقا از اول محرم هنوز بلیط پیش فروش نشده...هرروز چ ساعتی چک کنم

هر وقت حوصلت اومد  می تونی برو تو سایت رجا . نمی خواد بری تو قسمت بلیط هاش. اون بالای صفحه اصلی  اطلاعیه میزنن که بلیط های 16 ام به بعد فلان روز و فلان ساعت باز میشه. حالا اگه یادم بودم بهت خبر میدم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
هر وقت حوصلت اومد می تونی برو تو سایت رجا . نمی خواد بری تو قسمت بلیط هاش. اون بالای صفحه اصلی اطل ...

مرسییی عزیز دلم ..ی دنیا ممنونم😘😘😘😘خدا برات هزاران برابر جبران کنه الهی

مرسییی عزیز دلم ..ی دنیا ممنونم😘😘😘😘خدا برات هزاران برابر جبران کنه الهی

فدات. انشالله قسمتت بشه بری زیارت

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

سلام. امروز چهارشنبه ساعت یک ظهر سایت رجا باز میشه برای بلیط. اگه خواستی راس ساعت یک برو تو سایت.

سلام. امروز چهارشنبه ساعت یک ظهر سایت رجا باز میشه برای بلیط. اگه خواستی راس ساعت یک برو تو سایت.

😘😘😘😘😘ممنونم بابت مهربونیت گلم..خدا هزاران برابرشو وارد زندگیت کنه الهی