2777
2789
عنوان

زنگ زدم زن برداشتت 😭خیانته یعتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 71 پست

غوغا کننن غوغااا برادر شوهرتو ول کن شوهرت ک از کار اومد رفت حموم با خط شوهرت زنگ بزن ب زنهه 

ببین چی میگه بهش بگو دفعه اخرت باشه ب شوهرم زنگ میزنی 

بعد بیین به روی شوهرت بیاری مجبوری طلاق بگیری چون روش تو روت وا میشه دفعه بعد مستقیما خیانت میکنه مگر اینکه داداشش بیاد ازش قول بگیره 

بعدشم ب روش نیاری میتونی راحت زندگی کنی زنه رو ولی جر بده در هر حالتی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکر برادر شوهرت مطمعن هست بگو بهش بره تعقیبش کنه ببینه میره پیش اون خانم یا نه یحوری سر از کار همسرت در بیارع.. خدا ازش نگذره حتما کاری میکنه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خاک بر سرم ۱۷ سالمه یه بچه هم دارم😔😭😭😭

عزیزمممم😔هم سن و سالهای تو دارن برای کنکور و فرهنگیان درس میخونن از الان غصه خیانت شوهرتو میخوری ..💔 ولش کن فکرتو مشغول نکن خدایی نکرده از غصه پیر میشی

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

اخه چرا تو این سن باید درگیر این جور چیزا بشی😔😔.

اسم کچیک صدا کردن که لزوما معنی خیانت نمیده ولی با پیام اسم کوچیک بفرستی یعنی خیلی صمیمیییی...نمیدونم ولا.

تو الان بهش بگی اگه خیانت هم بکنه، بهت نمیگه، یه دروغی سرهم میکنه سرتو گول بماله. باید خودت ته و توش رو دربیاری. زیر نظرش بگیر یواشکی.

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

2790
2778
2791
2779
2792