2777
2789
عنوان

من حسودم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 24 پست
نمیشه دل ادم میشکنه و همیشه میگن حسودیو چشمت دنبال ابجیته

خب به‌خاطر همین میگم بی تفاوت باش چند وقت  اصلا واست مهم نباشه واسه اون چه کارا میکنن 

چون خانواده اگه نخوان بفهمن هیچ وقت نمیفهمن کارشون اشتباهه و دائم تورو مقصر میدونن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جاری با ابجی و خانواده شوهر با خانواده خود ادم فرق میکنه

اینا پسر داشتنا برا یکی بهترین عروسی گرفتن ولی برا اون یکی نه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
خب به‌خاطر همین میگم بی تفاوت باش چند وقت اصلا واست مهم نباشه واسه اون چه کارا میکنن چون خانواده اگ ...

اخلاق عوض شده مثلا زیاد تحویل نمیگیرم قبلا خیلی لوس بودم ولی واقعا دلم شکسته دیگه کاری ندارم بخاطر همین سعی میکنم زیاد خونه نباشم میرم باشگاه

فرق همه جا هست ولی خانواده خودت واقعا ادمو میشکنه

میگم عزیزم بیخیال باش ،سخته ها می‌دونم خیلی سخته ولی بخدا خودت داغون میشی

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
اخلاق عوض شده مثلا زیاد تحویل نمیگیرم قبلا خیلی لوس بودم ولی واقعا دلم شکسته دیگه کاری ندارم بخاطر ه ...

بهترین کارو میکنی فقط به فکر رشد و سلامتی خودت باش و از هیچ کسی هم توقع نداشته باش

اینو کسی داره بهت میگه که خودش هم مثل توعه

بهترین کارو میکنی فقط به فکر رشد و سلامتی خودت باش و از هیچ کسی هم توقع نداشته باشاینو کسی داره بهت ...

اره منم کلا عوض شدم و بخودم میرسم ولی هزار بار میشکنم تو خودم با این رفتارا امیدوارم دیگه قلبم نکشه و تمام بشه همه چیز