2777
2789
اگه برای خودت میخوای اصلا بهش فکر نکن، تو فقط یبار زندگی میکنی. من به خاطر دخترم مجبورم زنده باشم، ت ...

اینا همش رویاست هیچ اتفاقی یا معجزه ای قرار نیست بیفته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینا همش رویاست هیچ اتفاقی یا معجزه ای قرار نیست بیفته

من دلمو به همین رویاها خوش کردم 🥺🥺

داغونم داغون😭

ولی چیکار کنم باید تحمل کنم به خاطر دخترم. 

همه از شوهر مینالن من از بابام مینالم. 

اوایل میگفتم انشالله زودتر بمیرم. 

ولی الان میگم انشالله اون بمیره. 

خبر مرگش هیچ اتفاقی هم براش نمیافته. 

کاربر سال 98 هستم
😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨مشکلت چیه؟

از چ نظر مشکل ندارم؟اعتماد بنفس ندارم محبت خانواده ندارم بابام وضع مالی خوبی داره اما هیچ پولی بهم نمیده کار هم نمیزاره بکنم مامانم هیچ محبتی بهم نداره خانوادم خودشون کلی درگیری شخصی دارن که همشونم حرصشونو سر من خالی میکنن کل عقدهاشونو سر من خالی میکنن یا هرچی اونا گفتن یا باید قید همچیو بزنم پسریو که دوسش دارم اون نمیخادم ردم میکنه حقم داره من درحدش نیستم نمیکشم دیگ نمیکشم خیلی دخترای دیگ هستن همسن منن ولی هزارجور گند کاری میکنن ولی خوشبختن من فقط باید بدبختی بکشم فقط غصه بخورم فقط دعوا و بحث حتا بیرونم دلم نمیخاد برم همه حداقل بیرون خونه خوشحالن اما من حتا بیرون خونه به فکر بدبختیامم اصن نمیفهمم میگن برو بیرون حال و هوات عوض بشه خبک چی؟بعدش برمیگردم تو همون بدبختیا دیروز از ساعت ۵ تا ۹ شب تو خیابون منتظر بودم بابام برام پول بریزه اصن عین خیالش نبود تو بگو یک ریال حتا زنگ هم نزد حالم بهمنیخوره از بابام اون باعث تمام بدبختیای منهک همه بهم توهینکنن یا تحقیرم کنن پز بدن بهم افسردگیم اینا یکطرف ادمیو ک دوسش دارم حتا نمیخاد دوکلمه باهام حرف بزنه درسته خانوادم یکم مشکل داره اما هیچکی از فامیل خبر نداره و بگم بخاطر اون موضوعه خسته شدم خستم

نیست

چقدر مهربونی 🫂❤️

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

چقدر مهربونی 🫂❤️

مرسی بحث مهربون بودن نیست...🤍🤏🏿 واقعیته که هیچی مثل قرص برنج نیست، هیچی مثل اون نمیتونه یه ادمو تیکه تیکه کنه... نمیتونه اعضای بدنشو ذوب کنه یا بدترین مرگو به یه آدم بده

من اگه جراتشو داشتم خودم میخوردم

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
از چ نظر مشکل ندارم؟اعتماد بنفس ندارم محبت خانواده ندارم بابام وضع مالی خوبی داره اما هیچ پولی بهم ن ...

قربون دلت برم که مثل دل من پره پره 🥺🥺

کاملا میفهمم و درکت میکنم، تو دقیییییقا مثل خودمی. 

😭😭😭😭😭😭

الان اینقدر دلم پره و غصه دارم که باورت نمیشه. 

ولی عزیزم چه کاری از دست ما بر میاد. 

منم روزی هزار بار آرزوی مرگمو میکردم و میکنم. 

الان هر دقیقه میگم خدایا میشه همین لحظه بابام تموم کنه😔

زندگیه منم مثل خودته نمیدونم چند سالته ولی من با 40 سال سن تمام مشکلات و بدبختیهای تورو دارم با این تفاوت که بابام با 75 سال سن با چندتا لا شی رفیق شده و مارو بیچاره کرده. 

اصلا دوست ندارم بهش بگم بابا، ازش بدم میاد متنفرم ازش، چشم دیدنشو ندارم، چون بهم گفته وقتی میبینمت حالم بهم میخوره. 

یک ماهه بریدم، التماس خدارو میکنم، دست به دامن امام ها ش شدم، نذر کردم، سفره انداختم، نیت کردم برم مشهد.... 

ولی دریغ از یه کم تغییر و آرامش، به خدا همه مشکل دارن، یکی کمتر، یکی بیشتر. 

اینم الان شانس ماس قربونت برم. 

ولی حق منو تو مردن نیست، امیدوارم خدا باعث و ب ان ی این حال خرابمون رو نابود کنه. 🤲🏻😭😭

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

کاربر سال 98 هستم