2777
2789
عنوان

چ بارون قشنگی🥺🌧

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 28 پست
منم. ما مازندرانیم

ایقدر دلم میخاد بیایم شمال🫠

بنظرم قشنگ‌ترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت میشه تو این هوا داره بارون میاد

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

دیروز ی اتفاق جالب افتاد دیدم بارونه به پسرم گفتم پنجره رو ببند گفت مامان فقط خونه ما بارون میاد رفتم دیدم کوچه خیس بارونه ی بارون شدید اما حیاط خونه رو به رویی خشک خشک ما آخرین نقطه ای بودیم که بارون می‌آمد 

بهترین شهر برای زندگی خوش ابو هوا بهشت 😢ما با بالای 50درجه ایم میدونی کولر زده من عرق میکنم؟

از نظر آب و هوا قزوین واقعا قابل تحمله

بنظرم قشنگ‌ترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....
دیروز ی اتفاق جالب افتاد دیدم بارونه به پسرم گفتم پنجره رو ببند گفت مامان فقط خونه ما بارون میاد رفت ...

چه ژزااب

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

دیروز ی اتفاق جالب افتاد دیدم بارونه به پسرم گفتم پنجره رو ببند گفت مامان فقط خونه ما بارون میاد رفت ...

چ جالب😅