2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ک اعتقاد نداری چرا میپرسی؟نمیتونم راجبت تمرکز کنم شرمنده

چیو اعتقاد ندارم ، دیشب از اون کاربر دوتا سوال پرسیدم اشتباه گفت دارم میپرسم ببینم حست واقعیه یا نه ، احتمالا توام مثل همونی

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

چیو اعتقاد ندارم ، دیشب از اون کاربر دوتا سوال پرسیدم اشتباه گفت دارم میپرسم ببینم حست واقعیه یا نه ...

تو سوالو چپکی میپرسی تقصیر حس شیشم میشه؟

مثلا ی دستی بزنی چی بهت میدن؟

مثلا بفهمی یکی که خودشم میگه حس خطا داره اشتباه راجبت حدس بزنه چی بهت میدن؟

انقد کینه شتری نباش 

اعتقاد نداری ب چیزی لازم نیست وایسی برات ثابت شه

به حست اعتماد کن

اره حست میگه منم مث اونم پس مثل اونم

به همین راحتی😌🌱

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

تو سوالو چپکی میپرسی تقصیر حس شیشم میشه؟مثلا ی دستی بزنی چی بهت میدن؟مثلا بفهمی یکی که خودشم میگه حس ...

سوال من این بود که حس نامزدم بهم چیه ؟ اگه حسش درست بود میتونست جوابمو بده ، منم از تو سوال خاصی نپرسیدم بجای اینکه پاچه بگیری میتونستی جوابمو ندی کلا 

مثلا الان حس ششمی ها انقدر مهمن بخاطرش کینه شتری داشته باشم خودت فهمیدی چی گفتی؟

بعدشم درسته تو راست میگی ، حس میگه داری سعی میکنی با شخصیت باشی ولی از همون کامنت قبلیت مشخص بود چه مدلی هستی 

لطف کن ریپ نزن واقعا حوصلتو ندارم ، باشه فکر کن حق با توئه بدرود 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است