2777
2789
عنوان

در چه حالید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 26 پست

سرکار

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

بچه روپام تازه خوابید میخوام بذارم پایین برم پیش همسرم

بچتو بده من . قول میدم مراققبش باشمممم ‌ 

وی عاشق بچه است😂🤦🏻‍♀️ 

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچتو بده من . قول میدم مراققبش باشمممم ‌ وی عاشق بچه است😂🤦🏻‍♀️

وآقا کاش میشد اینجا بقیه کمک مادرها بکنن

انقدر بیرون کار دارم ولی بخاطر بچه هام هیجا نمیشه برم کسی هم نیست بچه هامو نکه،داره

تو رو به جدت منو لایک نکن
وآقا کاش میشد اینجا بقیه کمک مادرها بکننانقدر بیرون کار دارم ولی بخاطر بچه هام هیجا نمیشه برم کسی هم ...

ادرس بدع بیام خونتون نگه دارم بچه رووو😂😍

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
چ حالتی میخای بدی😄

چتریام واینمیسهههه

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
شغلت چیه

گرافیست

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

چته دورت بگردم ؟ مشکلت چیه ؟

عزیزم... مرسی ازت❤️ مشکلم زندگیمه. آرزوهایی که حسرت شد. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.