2777
2789
عنوان

ده سال پیش بود به اجباره پدرم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 32 پست
از قیافش بدت میاد یا اخلاق خاصی داره؟شایدم تا حالا جور دیگه ای ندیدیشچشماتو بروز دوباره ببینش شاید چ ...

میدونی چیه از این که اختیار نداشتم خودم انتخاب کنم و مجبورم کردن بدم میاد و گرنه بحث ظاهر نیست قیافش معمولیه 

شما قصد ادامه زندگی داری  باید از مرور  اجباری بودن ازدواجت دست بکشی اونایی ک حتی با عشق عاشقی هم ازدواج کردن ممکنه اختلاف داشته باشن و مشکلات 

ان شاءالله  خدا بهترین ها رو نصیبتون کنه  سعی کنید تا جایی ک ممکنه  از هر حرکتی ک ناراحتی میاری دوری کنید 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما قصد ادامه زندگی داری باید از مرور اجباری بودن ازدواجت دست بکشی اونایی ک حتی با عشق عاشقی هم از ...

بعضی وقتها دلم براش میسوزه میگم اگه با یکی غیر از من ازدواج میکرد خوشبخت تر میشد 

اتفاقا بهش گفتم ناراحت شد ولی چیزی نگفت

ببخشید من یه سر به تاپیکات زدم. متاسفانه روی حرفاتون فکری نمیکنید و میزنید. و اختمال میدم همسرتون هم به حبران حرفای شما، حرفایی میزنن و حرکاتی انجام میدن. 

جدای از هر چیزی دلش رونشکن. سنت هم کم نیست بگم از روی بچگیه. همسن منی. 

عاقلانه صحبت کن باهاش. همه چیز رو بسنج قبل هر حرفی‌ . خدا رو خوش نمیاد دل مرد گنده رو میشکنی و دستش رو سرد میکنی از زندگی.نمبدونم فلان سال بابام ب زور داده. مگه بقیه همگی با علاقه ازدواج کردن؟ 

زندگیتو ب دست بگیر به همسرت محبت از ته قلب داشته باش. بخاطر دخترت. ب پدرت هم بگو حلالت کردم و حلالش کن بعد ببین چقد زندگی بهتر میشه.

به تک تک جملاتم فکر کن و لطفا عمل کن

خوشبت باشی

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
میدونی چیه از این که اختیار نداشتم خودم انتخاب کنم و مجبورم کردن بدم میاد و گرنه بحث ظاهر نیست قیافش ...

ببین تو دنیا یه سری چیزا هست دست خودت هست و توانایی تغییرش رو داری که خب باید تغییر بدی

یه سری چیزا هستن که  دست تو نیستن و توانایی تغییرش نداری که باید بپذیری و ناراحتم میشی از این مورد

به قول دکتر مجتبی شکوری ما همه مون جنگجوی اندوهگین هستیم.

و اون جمله معروف که دنیا جای بدیه ولی ارزش جنگیدن داره

الان کاریه که شده.

آیا میتونی برگردی عقب و پای سفره عقد نشینی؟

آیا ممکنه زمان بره عقب و طور دیگه ای رفتار کنی؟

جوابشون نه هس

پس مثل بازنده ها قهر نکن ،بیا وسط میدون و در حالی که ناراحتی و نای جنگ نداری ،برای خودت و زندگیت بجنگ

عزیز دلم نمیتونم درکت کنم چون پدر من برعکس پدر شماست و همه خوب و بد رو میگفت و انتخاب نهایی رو میذاشت به عهده خودمون اما حالا این رو بگم که مایی که با آزادی عمل انتخاب کردیم هم زندگی هامون گل و بلبل نیست و به شخصه خودم با 4تا بچه بارها به مشکلات جدی در حد جدایی برخورد کردم که وقتی به خونه پدرم رفتم با کلی پشیمونی میگفت کاش تو انتخاب هاتون سخت گیری بیشتری میکردم 💔

درکل بگم وقتی توی زندگی چیز با ارزشی برای ادامه دادن داری دیدت رو عوض کن زندگی شما فقط نیست الان بحث 3نفر آدمه مطمئن باش مردا برده محبتن روشت رو عوض کن دیدت رو عوض کن اونوقت متوجه میشی که بعضی از رفتارهای همسرتون هم عکس العمل رفتارهای خودتونه 

و نکته آخر اینکه حتما مشاوره برید جفتتون باهم حتما شرایط خیلی تغییر میکنه شما یه سری دلخوری از گذشته دارید که الان تو زندگی تون دارید تلافیش میکنید 

آدمایی که مسبب این حال شمان راحت دارن زندگی می‌کنند چرا شما قدمی برای بهتر شدن اوضاع زندگی تون برنمیداربد 

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
عزیز دلم نمیتونم درکت کنم چون پدر من برعکس پدر شماست و همه خوب و بد رو میگفت و انتخاب نهایی رو میذاش ...

اره به خدا بابام اصلا تو زندگی من نیست ببینه چه خبره داره زندگیشون میکنه به خدا میلیاردره ولی صد تومن قرض ازش خواستم برا خونمون نداد بهم