2777
2789
آره موهاش فره قدش 175 زنگ چشاش مشكيه تتو داره

🤯🤯نبابا جددددی؟

کی به خاتوادم مطرح میکنه؟اصلا میکنه؟؟کدوم شهره؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

سلام عزیزم میشه مال منم بگیی حست در باره اینکه شاغل میشم یا نه چیه چه شغلیه؟ با چطور ادمی ازدواج میک ...

كارمند ميشي تو دفتر شركت 

طرفت هم قدش بلنده خوش هيكل ورزشي 

تو يه سازمان دولتي كار ميكنه حسابداره فك كنم 

و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران … نمیدونستید بدونید گلم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم میشه مال منم بگیی حست در باره اینکه شاغل میشم یا نه چیه چه شغلیه؟ با چطور ادمی ازدواج میک ...

میشی روانشناس اومد ذهنم با ادم خوبی ازدواج میکنی تو محل کار آشنامیشی

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

كارمند ميشي تو دفتر شركت طرفت هم قدش بلنده خوش هيكل ورزشي تو يه سازمان دولتي كار ميكنه حسابداره فك ك ...

قبول میشم امسال اونیکه میخام ؟

دوستم داره؟بهم فکر میکنه؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
🤯🤯نبابا جددددی؟کی به خاتوادم مطرح میکنه؟اصلا میکنه؟؟کدوم شهره؟

آره 

يكم طول ميكشه ميخواد ازت شناخت پيدا كنه 

اصفهان  

حسش بهم چبه؟ لطفااا

من دقیق نیستم دوست داره ولی فعلا عشق و عاشقی نه

كارمند ميشي تو دفتر شركت طرفت هم قدش بلنده خوش هيكل ورزشي تو يه سازمان دولتي كار ميكنه حسابداره فك ك ...

عزیزم  ویژگی های منو چی حس میکنی 

برا شغلم مطمعنی اونه اخه من رشته ام آریشگری و معلمی هست بنظر خودم تو یکی از اینا مشغول ب کار میشم نظر تو چیع؟

آره يكم طول ميكشه ميخواد ازت شناخت پيدا كنه اصفهان

اصفهان نداریم کسیو شهر زیارتیه بنظرت کجاست؟

فاصله سنیمون پقدره؟

♥️♥️

حسي بهت نداره (اما ايشالا برعكس باشه )

قبول میشم امسال اونیکه میخام ؟

دوستم داره؟بهم فکر میکنه

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
اصفهان نداریم کسیو شهر زیارتیه بنظرت کجاست؟فاصله سنیمون پقدره؟♥️♥️

مشهد 

2 سال فك كنم