2777
2789
ببین عزیزم اشتباهه اعتماد ب کسی تونباید اجازه بدی دوساعت برن تو اتاق خودتم باید پیششون میموندی

خیلی اصرار کردن که برم گفت نمیخواد بیای یه سری حرف ها درمورد این خانم هستو یه سری مسائل تو ندونی بهتره،دختره قبلا با دوتا مرد بوده و شوهرش هم با چندتازن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی اصرار کردن که برم گفت نمیخواد بیای یه سری حرف ها درمورد این خانم هستو یه سری مسائل تو ندونی بهت ...

کلن شهرنو راه انداخته بودن این زن و شوهر

فساد خونه ساختن

درو تخته که باهم جوره علت طلاقشون چیه پس

شوهرتم که ماشالا هرزه پسنده

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

این اتفاق باوجود اینهمه گوشی ها وماهواره وووووو تو اکثرزندگیها میفته الان گریه هاتو کردی دیگه سعی کن تمومش کنی الان موقع مدیریت هست پاشو وقوی باش مردا زیااااااد زرزرمیکنن ولی الکیه نگران نباش بلندشو بانوووو واستوارباش

به خدا دارم دق میکنم ،دارم سکته میکنم،بعد یه دفعه شوهرم از خواب بیدار شد و منو دید،دیشب بهم گفت فردا ...

☹️چقدر پرو شدن کاره نکرده باید خونه نباشی انگار خونه زندگی فقط مال اونه عوض عذر خواهی کردنشه..مرد خائن پست و نامرده اما ازون بی شرف تر زن خیانت کاره به همجنس خودش رحم نداره میاد سرشو میکنه تو زندگی بقیه

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
به خدا دارم دق میکنم ،دارم سکته میکنم،بعد یه دفعه شوهرم از خواب بیدار شد و منو دید،دیشب بهم گفت فردا ...

بعنوان ی زنی ک خیانت دید ترد شد احساس ناکافی بودن بهش دست دادبهت میگم اگه طلاق برات اسونه همه جوانبش رو بسنج و جدا شد اگه نمیتونی خودخوری نکن وجودشو ندید بگیر و با بچت زندگی جداگونه بساز.اون شوهر لاشی صفتت منتظره تو بری جدیده رو بیاره سر زندگیت بنظرم ما پس نکش

2790
2778
2791
2779
2792