2777
2789

من خیلی تحقیق کردم که کدوم قالیشویی تو کار شستشوی فرش دستباف و ابریشم تخصص کامل رو داره و در آخر با قالیشویی زعفرانیه تماس گرفتم و فرشام که تبریز اعلا بود رو دادم واسه شستشو و تعویض ریشه و خلاصه دیشب آوردنشون.  از نظر کیفیت حرف نداره 👍 علی الخصوص ریشه های فرش دستباف مو خیلی قشنگ در آوردن .

ازین موضوع خیلی خوشحالم و خواستم به دوستان معرفی کنم 

شماره هاشون  88370863 و ۷۷۹۰۱۷۸۶ و ۲۲۶۰۵۰۳۷

اگه دنبال قالیشویی تهران میگردی که هم قیمتش مناسب باشه و هم کارشون خوب باشه پیشنهاد میکنم به سایت خدمت از ما مراجعه کنید یا اصلا اپلیکیشنش رو نصب کنید. بهترین قالیشویی های تهران رو دور هم جمع کرده و میتونید از همه شون قیمت بگیرید بدون اینکه هزینه ای پرداخت کنید. قالیشویی ها بهتون پیشنهاد قیمت میدن. من استفاده کردم و واقعا عالی بود. پیشنهاد میکنم حتما بهش سر بزنید. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قالی شویی ساوین خوبه من فرشای مامانم داده بودم به ساوین خودشون میان میبرن سرموقع هم میارن کارشون خی ...

منم موافقم باهات ۲روزپیش فرشای خودم ومامانم دادیم قالیشویی ساوین هم اینکه خیلی تمیزوهم اینکه تحویل به موقع بودمرسی عزیزم 

قالیشویی دریابسیارفوق العاده است👌👌👌

من 2روزپیش باتوجه به پیشنهاددوستان توی همین سایت فرشامودادم به قالیشویی دریا امروزآوردن خیلی تمیز.عالی وخشک وکاورشده تحویل دادن.همه مناطق تهران هم سرویس دارن منکه راضی بودم ازش.به شمادوستان هم این قالیشویی رو پیشنهادمیدم اینم شماره ای که من باهاش تماس گرفتم.

88367093

44353188

22147932

77191724

سلام. من فرش هامو دادم قالیشویی قاصدک.. بعد از سه هفته تماس و پیگیری بالاخره فرشها رو امروز آوردن… فرش اولو که باز کردم متوجه شدم اصلا خوب شسته نشده… آقایی که فرشو آورده بود مکرر و با اصرار می خواست هر چه سریع تر کارت بکشم… ولی گفتم باید فرش ها رو چک کنم… بعد دیدم بعد چند دقیقه نیومدن، متوجه شدم، اون اقا از وسط راه پله ها کارگرو با فرشها برگردونده و رفتن.. زنگ زدم کجا میبرین فرش ها رو گفتن هر موقع به حساب شرکت پولو واریز کردین بقیه فرشها رو میاریم… بماند که طی مدت پیگیری برای آوردن فرشها چقدر برخورد زشت و غیرحرفه ای از راننده گرفته تا مدیریت دیدم… در نهایت با اینکه مطمئن نبودم فرشها بدستم میرسه ولی پولو واریز کردیم و خدا رو شکر فرش های گربه شور شده و گرفتم…

سلام من قالیشویی ونک رو  با توجه به نظرات دوستان انتخاب کردم البته من برج اسفند توی شلوغی کار فرشای دستبافت و ماشینی ابریشمی بهشون دادم و واقعا استرس فرشامو داشتم چون بار اولی بود که شسته میشد بعد از ۳ روز فرشامو تحویل دادن خداییش فرشامو که باز کردن از تمیزی برق میزد تمام لکه هاشون پاک شده بود .کیفیت شستشو و سلامت فرشام خیلی خیلی برای من و همسرم مهم بود که خوشبختانه راضی هستیم .

شماره تلفونشو براتون می ذارم.خوبیش اینه همه جا شعبه و سرویس داره .۸۸۶۴۲۲۱۲       ۴۴۲۱۵۷۴۹

۷۷۹۰۵۸۶۳

سلاپ دوستان تمام کسایی که فرشهاشون دادن قالیشویی برای یکسال پیش بوده که احتمال جمع شدن قالیشویی ها بوده من جایی میشناختم کارش خوب بود اما جمع کردن😔 کسی جدیدا فرشش داده جایی بشورن کارش خوب باشه تمیز و بدون اسیب بشوره اخه یکی از فرشهامو دادم جایی شست سوراخش کردن و پشتش جای گیره اهنیش مونده،نمیخوام فرشام داغون کنن😓 لطف راهنماییم کنید سپاس