2777
2789
عنوان

خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 34 پست
بیشتر دوست دارم ازدواج کنم برم سر خونه زندگی خودم از مجردیمم خسته شدم

هدفت این باشه انتخاب اشتباهی خواهی داشت. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا چی بگم بستگی به خودت داره تحصیل کرده ای ؟ اگه مثلا لیسانس داری و اون دیپلمه یا بدتر پایین تر از ...

منم با یکی شیش ماه حرف زدم  بالا هم گفتم مثل این طرف بود...

می‌گفت با تو راحتم تکو‌توک فحش میداد  مصلا موقع رانندگی 

بعد چهار ماه دیدم بحثمون میشه بهم میگه زر نزن 

گوه کاری نکن 

منو گ.....😐😐

خونه ماشین داره درامدش خوبه ، سه دنگ یه اپارتمان گفته مهرت میکنم. دست به جوب بودن مهم نیست؟

خب پس بنظرم قبول کن 

ببین همه آخرش باید برای زندگی خرج کنن 

فرقی نمیکنه 

تو که نمیتونی هر روز یه دست لباس بخری 

جاااااانه عمت لایک نکن ! 

چه مدت همدیگر و می شناسین؟ و اینکه از نطر خانوادگی شباهت دارین؟ باباش چه حوریه؟

من از نزدیک شناختی از پدرش ندارم در این حد فهمیدم پدرشم جوونیاش بددهنی داشته قلیون میکشیده ولی الان که پا به سن گذاشته نه ، میوه فروشی داشته 

خب پس بنظرم قبول کن ببین همه آخرش باید برای زندگی خرج کنن فرقی نمیکنه تو که نمیتونی هر روز یه دست لب ...

خب بعضیا ندارن که خرج کنن 

همش باید حساب کتاب کنی 

حتی میگه برای جهیزیه به خودتون زیاد زحمت ندین ولی من دوست دارم جهازمم کامل باشه از طرف خودم 

والا چی بگم من یه طرفه هیچوقت قضاوت نمیکنم

آخرش گ گفتم اون می‌گفت هااا

من نگفتم 

نگفتم قضاوت کنید ..گفتم آدم بی ادب در آینده ن چندان دور روش باز بشه ب طرفش هم فحش میده 

منم با یکی شیش ماه حرف زدم بالا هم گفتم مثل این طرف بود...می‌گفت با تو راحتم تکو‌توک فحش میداد مصل ...

به شوخی گوه نخور گفت 

ولی خیلی رومخش رفتم رفتار بدی باهام نداشته 

چند بارم گفته من هر چی رگم قصدم بی احترامی به تو نیست 

ولی میگه منو گ....ییدی

به شوخی گوه نخور گفت ولی خیلی رومخش رفتم رفتار بدی باهام نداشته چند بارم گفته من هر چی رگم قصدم بی ا ...

چطور میتونی همچین آدمی رو به عنوان پدر بچه ات تصور کنی؟

پولدارترین آدم هم باشه واسه من قابل قبول نیست

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم