2777
2789
عنوان

دیگه نمیکِشم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 26 پست
حواس پرتی م همش برا نی نی سایتهولی کلا انگیزه و هیپ اراده ای ندارممشاوره مم خیلی باهام حرف زده فایده ...

همین دیگه

گوشی رو از جلوی چشمت دور کن 

بذار یکم بیای تو دنیای واقعی 

کارایی که حالتو خوب میکنه رو انجام بده ولی بدون گوشی!! 

بعدش که سرحال شدی برو سر درس

عاشق خودت باش❤
و راجب خستگی هم یه توضیح میدم. ما سه نوع خستگی داریم. جسمی ذهنی و روحی. خستگی جسمی ک مشخصه دیگه از ا ...

درسته الان خستگی روحی دارم ولی الان وقتش نیس بعدکنکور میتونم ی عالمه استراحت کنم😔💔

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

و راجب خستگی هم یه توضیح میدم. ما سه نوع خستگی داریم. جسمی ذهنی و روحی. خستگی جسمی ک مشخصه دیگه از ا ...

برای خستگی جسمی ک یخورده دراز بکش درحد یکی دو ساعت 

خستگی ذهنی ک کاملااا طبیعیه با توجه ب فشاری ک رومون هست. 

باید مدیتیشن کنی و ذهنتو خالی کنی.. یخورده چرت بزنی.. 

یا کلا کاری انجام بدی ک دغدغه ذهنی زیادی نداشته باشی اون لحظه و سعی کنی برای 15 دقیقه هم ک شده ذهنتو تا حد توان خالی کنی.. 

ب این افکاری ک یهو از ذهنت میگذرن هم اهمیت و پر و بال نده تو اون تایم 

Intj- بااحترام کسی جز استارتر ریپلای نزنه.

والا من ۶صبح بیدار شدم اهنگم گذاشتم برنامه مم نوشتم شروعم کردم ساعت ۱۲ دوباره ولش کردمکاش میشدم مثل ...

منم همینطورم

انگار یه ناامیدی وجودمون رو گرفته باشه

و بگیم تهش با تلاش هم به جایی نمیرسم پس چرا تلاش کنم

این بیشنر ماله آرمانگرا بودنه اگه این درست میشد و کارم اوکی بود...

به چقدر شما درکتون بالاست میشه شغلتون رو بدونم؟

راستش من محصلم و سنم کمه 😅 وقتی هم تو این سایت میام معمولا توی بحثهای زناشویی و خانوادگی که تجربه ای ندارم دخالتی نمیکنم اما کنکوری ها و کسایی ک شرایط مشابهشون رو داشتم راهنمایی میکنم 

برای خستگی جسمی ک یخورده دراز بکش درحد یکی دو ساعت خستگی ذهنی ک کاملااا طبیعیه با توجه ب فشاری ک روم ...

مرسیی🥲♥️مرسی واقعا

مدیتیشن رو حتما انجام میدم

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

برای خستگی روحی.. 

خب اول اینکه باید بپذیری ک خسته ای و این تقصیر تو نیست و با توجه به فشاری که روت بوده کاملااا طبیعیه! 

و الکی خودتو سرزنش نکنی و به خودت فشار نیاری.. 

دوم اینکه وقتی خیلی خسته ای انگار هی دنبال بهونه ای ک در بری از زیر کارت.. حتی نی نی سایت هم نباشه از ی طریق دیگه.. 

پس با اینکه شاید غیرمنطقی بنظر بیاد اما فیلم ببین و یخورده تفریح هرچند کوچیک و در حد پارک رفتن داشته باش تو این روزها.. 

منم همینطورمانگار یه ناامیدی وجودمون رو گرفته باشهو بگیم تهش با تلاش هم به جایی نمیرسم پس چرا تلاش ک ...

ببین من ناامید هستما ولی میدونم اگه این ۲۰ روز بخونم درصدامو هر کدوم ۵تا ۱۰درصد بالاتر ببرم قبولممم

ولی با درصدای اردیبهشت لب مرزم و فک نکنم رشته ای ک میخوامو قبول شم

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

عزیزم برید تو تاپیکهای کاربر roze7280 بگردید

صفحه دو

تاپیک با عنوان چه ادمی رو قوی میدونید 

اونجا توضیح دادم یسری مطالب ک شاید مفید باشه براتون. 

البته کلی نکات تکمیلی دیگه هم داره اما واقعا با تایپ نمیشه و فعلا همونارو اجرا کن کارت راه بیفته!