2777
2789
بفرما

من قبلن ک کنکوری میخوندم اصلا نمی‌دونستم باید چیکار کنم مثلا ریاضی و فیزیک و شیمی رو ک خیلی مشکل داشتم فیلم می‌دیدم مثلا روزی ۴ ساعت پای فیلم بودم بعدش خیلی خستم میشد نمی‌دونم جزوه استاد رو بخونم یا برم سمت کتاب تست یا کتاب درسی بنظرت راه درستش چیه؟ اول باید خودم کتب درسی رو بخونم بعد برم فیلم ببینم ؟ یا نه اول فیلم بعد کتاب درسی بعد تست ... بعد اینکه خیلی توی روز خسته میشم وقتی مدرسه بودیم تا دو ماه اول رو میتونستم کم و بیش تست بزنم ولی مدرسه از بس امتحان می‌گرفت اصلا نمیشد ب کارام هم برسم گذاشتم کنار فک کن من واسه کنکور صفرم الآنم دوازدهمم تموم شده ☹️💔اگه راهنماییم کنی خیلی ممنون میشم بعد اینکه شما براساس قلمچی برنامه ریزی می‌کنی ؟

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

من قبلن ک کنکوری میخوندم اصلا نمی‌دونستم باید چیکار کنم مثلا ریاضی و فیزیک و شیمی رو ک خیلی مشکل داش ...

من براساس قلمچی برنامه ریزی نمیکنم

به نظرمن یکباربافیلم بروجلو،جزوه خام استادم بزارکنارت.تمیزپرش کن مطابق باهمون لحظه که فیلم میبینی.یکبارهم متوقف کن فیلموخودت اون قسمتودوباره حل کن.یه بارم مرورکن کل سالیانه روبدون فیلم‌فقط حل جزوه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من براساس قلمچی برنامه ریزی نمیکنمبه نظرمن یکباربافیلم بروجلو،جزوه خام استادم بزارکنارت.تمیزپرش کن م ...

بنظرت گوشیو بزارم کنار اوکیه؟😅💔آخه با کسی درارتباط نیستم کتابامو میگم ببین اوکیه یا تغییرش بدم

زیست (هر سه پایه خیلی سبز+ دوازدهم قلمچی)

شیمی(جامع خیلی سبز)

فیزیک(میکرو هر سه پایه+ جامع خیلی سبز)

زمین(خیلی سبز)

ریاضی (جامع ایکیو+ جامع مهرماه)

بنظرت گوشیو بزارم کنار اوکیه؟😅💔آخه با کسی درارتباط نیستم کتابامو میگم ببین اوکیه یا تغییرش بدمزیست ...

کتابای خوبیه.منتهازودسراغش رفتن‌.اول سالیانه ها روتموم کن

کتابای خوبیه.منتهازودسراغش رفتن‌.اول سالیانه ها روتموم کن

داش سالیانه نزدیک پنجاه جلسه س فوق فوقش... نمیتونم هر روز دو تا جلسه یا دو تا درس ببینم ک

بنظرت گوشیو بزارم کنار اوکیه؟😅💔آخه با کسی درارتباط نیستم کتابامو میگم ببین اوکیه یا تغییرش بدمزیست ...

من اگه جای تو باشم تو این دو ماه فیزیک و ریاضی رو میبندم.بعد از شهریور برنامه اصلیمو شروع میکنم

برنامه درسی میخوای؟

خودم برنامه ریزی یکمی بلدم ولی بیشتر مشکلم رو برنامه ریزیه مثلا میگم تو این دو ساعت ۱۰ صفحه میخونم با تست اینا نمیرسم...

من اگه جای تو باشم تو این دو ماه فیزیک و ریاضی رو میبندم.بعد از شهریور برنامه اصلیمو شروع میکنم

باید همه ی درسا رو باهم پیش ببرم اگه چند تا درس نهایی رو تجدید بشم باید چیکار کنم؟ من تموم تلاشمو کردم الان ی دختره حس ششمی بهم گفت میوفتی