2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین در مورد لباسم

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا خیلی به استایل اهمیت میدم ولی واقعا تابستون هرچی دستم‌بیاد میپوشم چون گرمهههههههههههه اصلا اس ...

اره کار خوبی میکنی من خودم کلا خیلی ساده پسندم 

تمام لباسم همینجوری ساده است

راستی متوجه شدم فیزیوتراپ هستین

به نظرت اگه یکی سال اول پرستاری قبول بشه بره بهنره یا نه بمونه سال بعدش فیزیو قبول بشه 

بمون فیزیو بخون پرستاری اصلا خوب نیست مخصوصا برای خانم

میدونی شرایط جوری شده ادم میترسه از پشت کنکور موندن هر سالم دارع سخت تر میشه

من خودم دانش اموز درس خونی بودم ولی انقدر بهم فشاز اومد این یه ماهه اخرو کلا ول کردم الانم دیگه نه میتونم تست بزنم نه درست حسابی برای کنکور بخونم

همون پرستاری رو هم فکر کنم با این وضعیت به زور بیارم

يا خدا يك ونيم دادي براي اين 😳

اون وقت من توي كانالم لباس مجلسي ميفروشم 500😂 بايد تغيير بدم قيمتمو پس

ميشه عضو كانال ايتام بشي🥺قيمتام خيلي ارزونه به حمايتتون نياز دارم https://eitaa.com/RangiLand2
خودت بهتر میدونی عزیزم من احتمال زیاد بشینم باز بخونم

شما که جرئتت خیلی ریاده اونم بعد اینهمه سال 

ولی خوشبحالت که انقدر مصممی و برای علاقه ات میخوای دوباره تلاش کنی

منم ۱۰ سال اینده رو که میبینم میگم شاید تحمل یه سال سختی بیارزه به جایی که اون موقع قرار دارم

يا خدا يك ونيم دادي براي اين 😳اون وقت من توي كانالم لباس مجلسي ميفروشم 500😂 بايد تغيير بدم قيمتمو ...

بله قیمتا تقریبا همین بود حتی ۱۹۰۰ هم بودن خیلی هاشون البته من خیلی وقت بود خرید نرفته بودم چون اصلا وقتشو نداشنم دیروزم همینجوری برای اینکخ روحیه ام عوض بشخ رفتم قیمتا اینجوری بود کلا