2777
2789

نشستم فقط گریه میکنم بچه ها چیکار کنم؟ دیگه حالم از این زندگی سوت و کوره بهم میخوره پس کی قراره منم مثل بقیه مادر بشم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خلی ک 14 روز مونده بی بی زدی...

اصلا این موقع جنینی تشکیل نمیشه...

همین کارا رو میکنی بعدا بدنت میره تو فاز دفاعی هر جنینی بخواد بشه هم پسش میزنه چون برداشت میکنه شرایط با این همه گریه زاری بحرانیه

بچه چیه ک بخاطرش گریه زاری کنی ...

راحت زندگیت بکن دنبال اهدافت باش و رها کن خودش درست میشه

من ۵روزه از موعدم گذشته پری نشدم بیبی چکمم منفیه😔

نمیدونم حکمت خدا چیه ولی واقعا خیلی سخته خیلی. 

کاش حداقل تو وجودمون این نعمت و انگیزه مادرشدن رو قرار نمی‌داد که حالا باید برای هر لحظه اش خون به جیگر بشیم 😭😭💔

خیلی زود زدی شاید حتی هنوز روز تخمک گذاری هم نرسیده چه برسه به بارداری بهتره چند روز از موعدت بگذره بعداً بیبی چک بزنی معلومه خیلی استرس داری به خاطرش که خب همین استرس هم خودش یکی از عواملی هست که نمی‌ذاره باردار بشی پس بی خیال باش

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

۱۴روزبه پری که تازه تخمک آزادمیشه دختر

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
نمیدونم حکمت خدا چیه ولی واقعا خیلی سخته خیلی. کاش حداقل تو وجودمون این نعمت و انگیزه مادرشدن رو قرا ...

خیلی سخته حالتو میفهمم،ماهایی که عاشق بچه هستیم واقعا این شرایط عذاب آوره

عزیزم تلاش کن مطمئن باش نتیجه میگیری الان علم خیلی پیشرفت کرده با تخمک اهدایی و رحم اجاره ایی هم که شده همه صاحب فرزند میشن من خودمم مثل شما هستم خیلی عذاب کشیدم کل فامیل بچه دارن هم سن و سالهای من الان بچه ۱۵ ساله دارن من هنوز اندر خم یک کوچه ام دیگه راضی شدم به اهدایی الان خداروشکررررر ۲۳ تا جنین دارم این ماه میرم برای انتقال 

جدی زود زدم؟ آخه میگن بیبی ۴ روز بعد نشون میده که تو گوگل

دروغه بابا .... من روز موعدم منفی شد بی‌بی بیخیال شدم تا چند روز پیش رفتم تست ادرار دادم مثبت شد 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht