2777
2789
سال های بنفشی که من خوندم همچنین داستانی نداشت......

مثل اینکه دو تا کتاب به اسم سالهای بنفشه 

یکی رمان است 

و دیگری واقعی و تحلیل 8 سال خیانت و فساد اقتصادی  کلیدساز معروف معاصر ماست بخاطر همین هم عکس کلید روش هست. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل اینکه دو تا کتاب به اسم سالهای بنفشه یکی رمان است و دیگری واقعی و تحلیل 8 سال خیانت و فساد اقتصا ...

آره....... اون کتابی که شما میگی رو نخوندم 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

گوش جان به کلام امیر المؤمنین وصی رسول اعظم حضرت علی علیه السلام.

انتخاب اصلح در کلام امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) که برگرفته از کتاب شریف نهج البلاغه پرداخته است:

ساده زیستی و عدم ثروت اندوزی (نامه ۴۵)

محکم برخورد کردن با نزدیکانی که دارای فساد اقتصادی هستند. (نامه ۴۱)

عدم همراهی و به کار گیری دنیا طلبان(نامه ۳۹)

عقب نشینی نکردن در برابر دشمن(نامه ۳۸)

به نظرات مردم اعتنا داشته باشد(نامه ۵۳)

به اقشار ضعیف توجه داشته و در صدد کاهش گرفتاری های مردم (نامه ۵۳)

کینه و دشمنی بین مردم راه نیاندازد(نامه ۵۳)

تلاش برای از بین بردن فساد(نامه ۵۳)

سوء ظن به دشمن حتی هنگام صلح(نامه ۵۳) «وَ اتَّهِمْ فِی ذلِکَ حُسْنَ الظَّنِّ؛ و به دشمن خوش بین مباش»

نظارت بر زیر دستان و انتخاب فرد شایسته برای خدمت به مردم(نامه ۵۳)

رفتم شماره کتاب فرش رو پیدا کردم ، بگیرم بخونم

به سلامتی انشاالله 

ارمیا رو هم بخون 

خیلی دوسش داشتم 

رمانه 

ولی یه دنیاست 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

ممنون

خواهش میکنم🌹