2777
2789
عنوان

برق قطع شد🥵

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 27 پست
قزوینالبته پارسال گرم بود میپختیم شبهایکی ۲سال پیش هم همین بود .شبها خنک بود کل تابستونحالا امسال هم ...

انشالله تا اخرش خنک باشه

با نام خدا ❤خب از کجا شروع کنم🤔من یه مامانم که علاوه بر وظایف مادریم👩‍👦‍👦👩‍👦دوست دارم برای هدف هام هم بجنگم😊😎💪الانم دارم تمام سعی خودمو میکنم 🤗خب اولین هدففم اینه ک توبه کنم و محجبه بشم🥰همیشه به این جمله باور دارم که هر چی حست گفت همون میشه🤭👌احساس منم میگه اگ من به خدا نزدیک بشم قطعا خدا برام کم نمیزار👈هدف دومم کاهش وزن🚵‍♀️👈و هدف بعدیم یاد گرفتن یه زبان جدید🇹🇷بزا اینا ک تیک خوردن بقی رو هم بهتون میگم                                           و بزرگترین هدفم اینه ک تمام تلاشمو کنم تا بهترین آینده رو برای بچه هام بسازم😍🥰🧿                                                                                                                                             دوست خوبم ممنون میشم که با اون قلب پاکت💚❤ و دل مهربونت ❤برای عاقبت بخیری بچه هام و رسیدن به ارزوهام دعا کنی😘😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ما بریم تو بالکن یه باد داغی میزنه به صورتت انگار رفتی کنار تنور نونوایی

وای گرما خیلی بده من عاشق سرما و زمستونم

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

قزوینالبته پارسال گرم بود میپختیم شبهایکی ۲سال پیش هم همین بود .شبها خنک بود کل تابستونحالا امسال هم ...

انشالله تا اخرش خنک باشه

با نام خدا ❤خب از کجا شروع کنم🤔من یه مامانم که علاوه بر وظایف مادریم👩‍👦‍👦👩‍👦دوست دارم برای هدف هام هم بجنگم😊😎💪الانم دارم تمام سعی خودمو میکنم 🤗خب اولین هدففم اینه ک توبه کنم و محجبه بشم🥰همیشه به این جمله باور دارم که هر چی حست گفت همون میشه🤭👌احساس منم میگه اگ من به خدا نزدیک بشم قطعا خدا برام کم نمیزار👈هدف دومم کاهش وزن🚵‍♀️👈و هدف بعدیم یاد گرفتن یه زبان جدید🇹🇷بزا اینا ک تیک خوردن بقی رو هم بهتون میگم                                           و بزرگترین هدفم اینه ک تمام تلاشمو کنم تا بهترین آینده رو برای بچه هام بسازم😍🥰🧿                                                                                                                                             دوست خوبم ممنون میشم که با اون قلب پاکت💚❤ و دل مهربونت ❤برای عاقبت بخیری بچه هام و رسیدن به ارزوهام دعا کنی😘😊
اهوازی ؟؟ کدوم منطقه برق رفته

شوشتر عزیزم

اهوازی ؟؟ کدوم منطقه برق رفته

شوشتر عزیزم

فک‌کنم‌شما ها کل تابستون کولر ها یکسره روشن 🤕

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

فک‌کنم‌شما ها کل تابستون کولر ها یکسره روشن 🤕

بندرعباس هستم از نیمه های فروردین که روشن کردیم کار میکنه تا آبان و اوایل آذر 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
یه ثانیه در رو باز گذاشتم کلی مارمولک اومده تو خونه. یکی هم منتظره از پنجره بیاد تو

من خدا روشکر مارمولک ندیدم اینجا

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

خوزستانالان اومدن😊

ایییی ولک ... پروژه ریست بزرگ با احداث پایگاه های هم فرکانسی شیاطین جهنمی سِرن در ایران ، برق زیادی مصرف میکنه برق بایستی قطع بشه تا جنیان دروازه سِرن از دید مردم پنهان بمونن و مردم وحشت نکنن احتمالا زمستان هم قطعی باشه. پایگاه سِرن همان معابد آپولیون باستان هس این واقعه در گذشته رخ داده و فرضیه یا علمی تخیلی نیس