2777
2789
من دوسال پیش برای معاینه رفته بودم گف ک سالمه چون اسب سواری داشتم و افتاده بودم ولی از نوعش چیزی نگف ...

عزیزم اینو همیشه بخاطر داشته باشه از هر بلندی بیفتی و هر اتفاقی برات بیفته تا جسم خارجی وارد مهبل نشده اون هایمن خیلی نازک از بین نمیره و اینکه اون غشا تو زمان جنینی داشته از بین میرفته ولی مقداریش مونده در کل چیز مهمی نیست که بخاطر افتادن اینا از بین بره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اینو همیشه بخاطر داشته باشه از هر بلندی بیفتی و هر اتفاقی برات بیفته تا جسم خارجی وارد مهبل نش ...

من کلا وسواس بدی دارم دوسال پیش ذهنم خیلی درگیر شد اماالان هم ب طوراتفاقی تواینیتا ی دکترزنان فالو دارم ک نوشته بود خودتون هایمن روبرسی کنید و من بعدش ی دردوسوزش خفیفی دراطراف رحمم حس کردم گفتم نکنه پاره شده بعد گفتم منک اصلا کاری نکردم 😑

من کلا وسواس بدی دارم دوسال پیش ذهنم خیلی درگیر شد اماالان هم ب طوراتفاقی تواینیتا ی دکترزنان فالو د ...

نه عزیزم متاسفانه بخاطر این فرهنگ مزخرفی که داریم ترس رو به جون دخترا انداختن و پسرا میگردن برای خودشون و انتظار دختر بکر دارن پس اصلا اهمیتی نداره و هیچ جوره آسیب نمی‌بینه خیلی ماماها باید دیده باشی که میگن معمولا همه دکترا نمی تونن متوجه بود و نبودش بشن و معاینه رو معمولا برای مشکلات جدی تر انجام بده مثل عفونت و اینجور چیزا هیچوقت برای سالم بودن یا نبودنش معاینه نکن واقعا بی احترامی به خودته ولی اگر میخوای نوعش رو بدونی میتونی معاینه بشی بهتره

نه عزیزم متاسفانه بخاطر این فرهنگ مزخرفی که داریم ترس رو به جون دخترا انداختن و پسرا میگردن برای خود ...

اره دقیقا خیلی حس بدیه واقعا

ینی ماما ها تشخیصشون بهتر ازدکترزنانه؟؟

چون میخوام دوباره برم

اره واقعا چیزیه ک فقط ب خودمون مربوطه اما برای اطلاعات شخصی خودم واینک چ نوعیه احتمالا برم دکتر دوباره

مرسی گلم بابت تایمی ک گذاشتی💕

اره دقیقا خیلی حس بدیه واقعاینی ماما ها تشخیصشون بهتر ازدکترزنانه؟؟چون میخوام دوباره برماره واقعا چی ...

عزیزم فرقی نداره درکل ماما و دکتر زنان یجور هست معاینشون 

خواهش می کنم 😊