2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکل ژنتیک داریمدخترم هم درگیره طفلیحاظر نیستم دیگه ریسک کنم

ای بابا 🤕 خدا ان شاالله رفع کنه مشکلت رو 

من تجربه ندارم ولی شنیدم یکسری آزمایشات از زن و مرد میگیرن 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).

ندیدی چقد خواهر برادرا سر پول باهم ب اختلاف میخورن ؟؟؟؟

پدر من و خواهرش دقیقا همینن

الانم نزدیک ب ۲ ساله قهرن

ولی میدونی ...

برادر برای خواهر پشتِ

مثل برادر خودم

درسته بدی هایی هم داره ولی خوبیِ خواهر و برادر داشتن ۱۰۰ برابر نداشتنشه

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
الانم بیاری بازم دخترت تنهاس چون اختلاف سنیشون زیاده

آره درسته

ولی من به فکر ۲۰ سال دیگش هستم بلاخره خوبه ک پشت باشن وا۳ هم

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
پدر من و خواهرش دقیقا همیننالانم نزدیک ب ۲ ساله قهرنولی میدونی ...برادر برای خواهر پشتِمثل برادر خود ...

بخدا چنان دیدم همو ب خفت و خواری میندازن ک نداشتنشون بهتره 

دیدم ک میگم 

تو خیلی جاها !!!!!

من فکر تنهایش خیلی آزارم میده

منم همینطور

می‌دونی تاحالا افتخار میکردم ب این ک  دختر تک فرزند و تنها نوه از خانوداه من و پدرشه ولی الان هرروز افسوس حسرت میخورم

بخدا چنان دیدم همو ب خفت و خواری میندازن ک نداشتنشون بهتره دیدم ک میگم تو خیلی جاها !!!!!

بخدا ک اگه بگم باور نمیکنی

دایی هام حق شوهر خالم (شوهرخالم عمومه ) رو خوردن بنده خدا اعتراض کرد هم با بابای من قهر کردن هم عموم یعنی همین شوهر خالم

۱سال و نیمه پا خونه ی دایی هام و پدربزرگم نذاشتیم

عمم ک با بابای من سر اینکه من با عروسش بحث کردم ۲ ساله قهرن دوساله پا خونه ی اونم نذاشتیم

با وجود تموم این شرایط بازم هرکاری میکنم نمیتونم خودم رو قانع کنم ک تک فرزندی خوبه

بخدا ک اگه بگم باور نمیکنیدایی هام حق شوهر خالم (شوهرخالم عمومه ) رو خوردن بنده خدا اعتراض کرد هم با ...

خب خواهر عزیز من چندین برابر شما دیدم ، دوست و فامیل و آشنا 

همه پول دوست شدن ، الان بعدا بچت بزرگ شه مطمعن باش پول بیشتری بش بدی بیشتر حال می‌کنه تا خواهر و برادری ک هی بهم همچشمی کنن و دعواشون بشه 

ب الان نگاه نکن ک همبازی میشن ! 

دعواهای خونوادگی ک حرص زدن ها ک بماند ، همسراشون با هم نسازن 

خب خواهر عزیز من چندین برابر شما دیدم ، دوست و فامیل و آشنا همه پول دوست شدن ، الان بعدا بچت بزرگ شه ...

نمیدونم بخدا اصلا یه اوضاع داغونی دارم همش بهش فکر میکنم

دعا کن دخترم عاقبت ب خیر و خوشبخت بشه

ممنون از نظرات خوبت 😘🥰

نمیدونم بخدا اصلا یه اوضاع داغونی دارم همش بهش فکر میکنمدعا کن دخترم عاقبت ب خیر و خوشبخت بشهممنون ا ...

حقیقتو گفتم عزیزم ، دلخوشی الکی ندادم ک .....

عینِ واقعیته ! 

انشالله عاقبت بخیر میشه عزیزم نگران نباش 

حالا من شرایط دارم دومی رو بیارم اما نیاوردم