2821
2789
عنوان

هه!خلاف!؟😏

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 34 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وقتی با دوست‌دخترتون بحثتون میشه و گاز میدید که بترسن، مراقب باشید که ما سینگل معمولیا رو زیر نگیرید

😂😂😂😂

با این چیزایی که گفتی کنجکاو شدم تاپیکت باز کردم.. توقع داشتم یچیز دپ ببینم.. 

با اختلاف بهترین تاپیکی بود که اینجا دیدم🙌

😂😂😂😂با این چیزایی که گفتی کنجکاو شدم تاپیکت باز کردم.. توقع داشتم یچیز دپ ببینم.. با اختلاف بهتر ...

قابل شمارو نداره😂دپ هم دارم تو دلنوشته ها 😁

در سن فسق و فجور هستم ..                                          اما روح آرامش ‌طلب و قلب‌ سالمندی دارم 

‏بعد هربار معاشرت اجباری با  فامیل نیاز به ۷۲ ساعت تنهایی مطلق و سکوت و مایعات فراوان دارم تا سم از بدنم خارج بشه.

در سن فسق و فجور هستم ..                                          اما روح آرامش ‌طلب و قلب‌ سالمندی دارم 

با کسایی ازدواج کنید که جومونگ و مختارنامه رو هرسال میبینن...!

اینا هیچوقت ازتون خسته نمیشن🤝

تنها چیزی که هیچوقت منو وسط ناملایمات زندگی تنها نذاشت امتحانه، یعنی هر بدبختی که داشتم اون وسط دوتا امتحان هم دارم 

با این وضعیت آخر سیم هندزفریم که همیشه بهم وصله موقع خواب میپیچه دور گلوم و تو خواب خفم میکنه 

رو قبرمم می‌نويسن در راه لهو و لعب جان به جان آفرین تسلیم کرده

باید قبل درد و دلمون با یکی بهش بگیم ببین میدونم تو بدبخت تری ولی یه لحظه دهنتو ببند میخوام حرف بزنم!