2777
2789
یه چیزی بگممنم مثل شما می‌گفتن می‌مونم پشت کنکور دانشگاه تاپ میارم نمی‌خواستم به جز شریف و امیر کبیر ...

کلا استرسی نیستم مشکلم همینه که زیادی خونسردم و این دو کنکورو نخوندم اولیو رفتم خوابیدم دومیم که تیر باشه در حد پیرا ازاد میارم اما دوستشون ندارم.

بابام میگه ادم ۱۰ سالم بمونه اما حسرت نخوره 

اما مامانم میگه عمر شوخی نیست

اگه برات مهمه مردم چی میگن خو تلاش نکن ،مردم هزار تا حرف میزنن یکی بهت میگه چاقی خودتو لاغر کنی اون ...

نه حرفات همه درسته.

تصمیم گیری کلیم به حرف مردم نیست 

یعنی نمیگم بخاطر حرف مردم نمیمونم پشت ، فقط برام شده یه دغدغه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دقیقا حسرت شدنش وحشتناکهاز طرفی یکسال دیگه خونه موندن هم وحشتناکهاما حسرت بدتره انگار

من شرایطی ک داری درک میکنم تجربشم کردم حتی حسرتشم دارم ب دوش میکشم اما ن تنها کنکور تو هیچ زمینه ای حرف مردم برات مهم نباشه پر قدرت فقط ادامه بده انشاالله ب خواسته های دلت میرسی

من شرایطی ک داری درک میکنم تجربشم کردم حتی حسرتشم دارم ب دوش میکشم اما ن تنها کنکور تو هیچ زمینه ای ...

شما چه رشته ای میخواستی که نشد؟

خیلی ممنونم ازت💚

با این وضعیت برای سال دیگه هم بمونی پزشکی و دندون نمیاری

فکر نمیکنم اگه بمونم پشت خونسردی ای باقی بمونه ، چون سال سوم هم رشته تاپ نیووردن دیگه واسم ننگه.

فکر نمیکنم اگه بمونم پشت خونسردی ای باقی بمونه ، چون سال سوم هم رشته تاپ نیووردن دیگه واسم ننگه.

موفق باشی ولی من از دوستام هر کی رو دیدم که مونده خسته شده یا رتبش زیاد فرقی نکرده با سال قبلش

ایشالله که از تو این‌طوری نشه

موفق باشی ولی من از دوستام هر کی رو دیدم که مونده خسته شده یا رتبش زیاد فرقی نکرده با سال قبلشایشالل ...

نه دور من برعکسن ، رتبه هاشون به دورقمیم رسیده اما حرف مردم هم هست بازم.

ممنون عزیزم 

نمی‌گم نیستن کمنولی اگه فکر می‌کنی شانس قبول شدن رشته تاپ داری امیدوارم قبول بشی🤷‍♀️

عزیزم حالا چرا قفلی زدی نمیشه اورد رشته تاپ؟

من نگفتم میشه یا نمیشه ازونش مطمعنم مشکل شما چیه این وسط؟