2777
2789
عنوان

مسیر زندگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 23 پست
از لحظه ای وارد رشته تجربی شدم ( و در کنارش اتفاقای شخصی ای که برام افتاد) متوجه شدم علاقه زیادی به ...

ازاد حقوق داره اگه بخوای

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

ازاد حقوق داره اگه بخوای

بله اتفاقا از بعد اومدن نتایج تراز و.. رفتم کلی پیگیری کردم درمورد آزاد شهرمون 😂💔🤦‍♀️

نمیدونم تصمیم درست چیه

هنوز جسارت آنچنانی برای بیان کردنش با دور و بریام هم پیدا نکردم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لحظه ای وارد رشته تجربی شدم ( و در کنارش اتفاقای شخصی ای که برام افتاد) متوجه شدم علاقه زیادی به ...

حتما میرسی 

قوی باش

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ازاد حقوق داره اگه بخوای

شما هم مثل بقیه کاربرا نظرات پخته ای دادید ممنونم ازتون 💕🙏💐

بنظرت الان بکشم کنار و ذهنم و از کنکور آزاد کنم ( یجورایی نجات بدم خودمو از استرس درس و کنکور و..) و برم دنبال علاقم ،راهی هست سربلند بیرون بیام؟ یعنی میخوام یجورایی خودمو به خونوادم ثابت کنم💔

شما هم مثل بقیه کاربرا نظرات پخته ای دادید ممنونم ازتون 💕🙏💐بنظرت الان بکشم کنار و ذهنم و از کنکور ...

چه تصمیم سختی ، واقعا نمیدونم جی بگم با توجه به شرایطت باید تصمیم بگیری ، ولی اکه من جای تو بودم واسه کنکور تلاشمو میکردم بعد کنکور همه جیو به خانوادم میگفتم ، بستگی به پذیرش اونا هم داره که چه وقت و چطور حرفامو بزنم

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

اره واقعا همش این منظر هم میاد توی ذهنم، نمیدونم چرا میخوام فرار کنم شاید چون اردیبهشت بددد خراب کرد ...

تراز اردیبهشت چن شد

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕