2777
2789
چقد خوب واقعا انسان این همه رو شخصیتش کار کنه بعد این نفخ بزنه نابودت کنه خیلی افتضاحع😂🤦🏻‍♀️😑

آره 😅😅 بیشتر بخاطر سردی اتفاق میوفته، گرمی بخورید بهتره، بجز عرق نعنا و گلاب این دوتا میخوان بادهای بدن و خارج کنن آبروریزی میشه 😅 در کل خوبناااا باد های بدن رو خارج میکنن ولی خب واسه جمع و سفر اینا اوکی نیست همون زنجبیل اوکیه 😁

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لعنت بهت چرا برا ما قفله😁😁

شوخی میکنی؟!😶😶😶😶😶🙄🙄🙄🙄🙄

بابابزن حالش روببر😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

یعنی برای ماهرهرخنده است

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
شوخی میکنی؟!😶😶😶😶😶🙄🙄🙄🙄🙄بابابزن حالش روببر😁😂🤣🤣🤣🤣🤣یعنی برای ماهرهرخنده است

خوش به حالتون.من الان طوری خودم رو جمع کردم میگم الانه که جوش بخوره سوراخش😂😂

پخش شدمممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣@_asentra_ @maleka

بخدا تازه یه بارم شب خواب بودیم.اون وقتا اتاق خواب نداشتیم همه یه اتاق خواب بودیم .یکی دادم مامان بابام بلند شدن نشستن .زیر پتو داشتم از خنده جر میخوردم

یه یتل ا ل روشون تو روی هم باز نشده بعدش اوکی میسن مخصوصا مرد خونه

بابارونمیخواد

بزن

تابزن بزن هاشروع بشه😁😂🤣🤣

حالاگوزخوبه

اولااکثرابونداره وحداقل زنگ هشدارداره😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

اونیکه مچسه برعمه اش لعنت😁😂

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣