a_queen مدیر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3463 عنوان وای موهام چرا این رنگی شد + عکس | مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 20 پست بچه ها رنگ فانتزی فیروزه ای گرفتم سبز شد خیلی بد شد موهام بعد بعضی جاهاش رنگ نگرفته زرد شده خیلی زشته به نظرتون ؟؟عکسش میذارم بعد ور میدارم 1403/04/01 | 16:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3463 واسه من فیس فریم، چون جلو موهامه حس می کنم مثل سفیدی مو هستش، چطوری رنگساژو درست کردی فقط با اب بود ... اها نه من از این ژله ای ها زدم نمیخواست چیزی ولی بنفش یبار زدم با اکسیدان ۶ قاطی کردم اونم بعد دوبار شستن خاکستری طور شد
a_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3463 فک کنم تک رنگ نباید بزنی ارتیشگر من دو رنگ قاطی کرد برام تا این رنگ در اومد بزار ببینم بلد بزارم عکس ... من نمیدونم با چی قاطی کنم ولی به سرم زده قرمز و این رو قاطی کنم ببینم چه رنگی در میاد شاید قشنگ بشه
a_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3463 فک کنم تک رنگ نباید بزنی ارتیشگر من دو رنگ قاطی کرد برام تا این رنگ در اومد بزار ببینم بلد بزارم عکس ... رنگی که شما فرستادی تقریبا مثل مال من هست منتها مال من زردی هم توش هست بد شده واقعا
انفر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 2611 من نمیدونم با چی قاطی کنم ولی به سرم زده قرمز و این رو قاطی کنم ببینم چه رنگی در میاد شاید قشنگ بشه یه ذره آبی اضافه کن فیروزه ایی میشه قرمز چرا،
انفر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 2611 رنگی که شما فرستادی تقریبا مثل مال من هست منتها مال من زردی هم توش هست بد شده واقعا همون که گفتم بهت خوب رنگ و پخش نکردی تو موهات زردی ها رنگو نگرفته یه دور دیگه بزن
a_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3463 یه ذره آبی اضافه کن فیروزه ایی میشه قرمز چرا، نه اون واسه یه ترکیب دیگه بودش که شد بنفش یاسی مایل به طوسی کلا همچین رنگی در اومد قشنگ شد ولی زود پاک شد الان رنگ آبیم تموم شده بود باز گرفتم ببینم چجوری میشه