zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92854 عنوان دلداری بدید 308 بازدید | 31 پست یک گندی زدم اعصابم خورده جای اینکه مودممو شارج کنم خط مامانمو شارج کردم برای نت کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ. 1396/05/24 | 01:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Ti_ti11 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 1092 خخخخخ چند پیاده شدی حالا بکوشیم پیش از آنکه کسی را داوری کنیم،اورا درک کنیم...
aziبودم عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 1813 نمیفهمم چجوری میشه ک اینجوری بشه؟؟؟؟حالا چیزی نشده ک مگه چقد شارژکردی؟
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92854 خخخخخ چند پیاده شدی حالا گریهههههههههههههه خواهرم میگه دیدی دست چپا خنگن کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
نداریم1 عضویت: 1395/05/03 تعداد پست: 395 خدا قوت آغوشت و به غیر من به روی هیچکی وا نکن؛من و از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن؛من برای با تو بودن پر عشق و خواهشم.....
Ti_ti11 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 1092 گریهههههههههههههه خواهرم میگه دیدی دست چپا خنگن ااااا . چپ دستی؟ روزت مبارک با تاخیر بکوشیم پیش از آنکه کسی را داوری کنیم،اورا درک کنیم...
hanigoli عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 418 منم چند روز پیش این کارو اشتباهی کردم ...داداشم پول نقد بهم داد از کارتم براش بسته اینترنت بگیرم من یه 5 گیگ خوشگل فرستادم اشتباهی واسه مادرم...😂😂😂 مَجازی هستیم اما... دلمان که مَجازی نیست... میشِکند.. حواسمان به تایپ کردنمان باشد...
نداریم1 عضویت: 1395/05/03 تعداد پست: 395 حالا باز خوبه خط مامانت و شا ر ژ کردی به این فکر کن آغوشت و به غیر من به روی هیچکی وا نکن؛من و از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن؛من برای با تو بودن پر عشق و خواهشم.....
Ti_ti11 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 1092 نت گوشی مامانتو روشن کن و وای فایش کن و متصل به نت مامانت شو .اینم راه چارش بکوشیم پیش از آنکه کسی را داوری کنیم،اورا درک کنیم...
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92854 اگه ایرانسله شارژو انتقال بده خط خودت 😀 iهمراه اولم نمیشه روزی 10 تومن میشه و... کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
Ti_ti11 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 1092 اگه ایرانسله شارژو انتقال بده خط خودت 😀 آخه بسته رو نمیشه انتقال داد بکوشیم پیش از آنکه کسی را داوری کنیم،اورا درک کنیم...
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92854 نت گوشی مامانتو روشن کن و وای فایش کن و متصل به نت مامانت شو .اینم راه چارش به همین راحتیا که نیست هی باید متصل کنم هی قطعش میکنه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.