2777
2789
عنوان

در چ حالین ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 91 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

فعلا پسرم دستور داده دارم شیرینی فرانسوی درست میکنم 😂

بعد از ظهرم قراره برم خونه خالم دختر خالم زایمان کرده بریم نی نی بیینیم 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اره همون ساعتی ک گفتم 😂😐

وای نه 

اصلا من نمیتونم 😅

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

دلمو‌گرفتم ناله میکنم ۳ روزه حالت تهوع دل درد میگیرم

الهییییییی 

خدایی نکرده ویروس نباشه ؟رفتی دکتر؟

حالا من در به در ۵روزه عقب انداختم و الان از  دل درد دارم میمیرم نمیدونم چیکار کنم😕😭تاپیک زدم کسی جوابمو نداد

فعلا پسرم دستور داده دارم شیرینی فرانسوی درست میکنم 😂بعد از ظهرم قراره برم خونه خالم دختر خالم زایم ...

وای چ حس خوبیه بری دیدن نی نی مبارکه عزیزم😂😍😘

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
😂😂

بخدا

من هر روز ساعت 1 ناهار میخورم و ساعت ۹ شب شام

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

وای چ حس خوبیه بری دیدن نی نی مبارکه عزیزم😂😍😘

خیلیی دلم برای بوی نی نی تنگ شده 😂

مرسیی عشقم ♥ 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
الهییییییی خدایی نکرده ویروس نباشه ؟رفتی دکتر؟حالا من در به در ۵روزه عقب انداختم و الان از دل درد د ...

اره ویروسه از خواهرم گرفتم 🥲

نه نرفتم عصری بشه شاید برم حال ندارم اصن نامزدمم میگه من حوصله ندارم‌مریض بشم نمیبره 

اره ویروسه از خواهرم گرفتم 🥲نه نرفتم عصری بشه شاید برم حال ندارم اصن نامزدمم میگه من حوصله ندارم‌مر ...

آخ آخ خیلی بده 🙂

حتماااااااا برو بهت دارو میده دل پیچه ات کمتر میشه عزیزم