2777
2789
عنوان

در چ حالین ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا پسرم دستور داده دارم شیرینی فرانسوی درست میکنم 😂

بعد از ظهرم قراره برم خونه خالم دختر خالم زایمان کرده بریم نی نی بیینیم 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اره همون ساعتی ک گفتم 😂😐

وای نه 

اصلا من نمیتونم 😅

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

دلمو‌گرفتم ناله میکنم ۳ روزه حالت تهوع دل درد میگیرم

الهییییییی 

خدایی نکرده ویروس نباشه ؟رفتی دکتر؟

حالا من در به در ۵روزه عقب انداختم و الان از  دل درد دارم میمیرم نمیدونم چیکار کنم😕😭تاپیک زدم کسی جوابمو نداد

فعلا پسرم دستور داده دارم شیرینی فرانسوی درست میکنم 😂بعد از ظهرم قراره برم خونه خالم دختر خالم زایم ...

وای چ حس خوبیه بری دیدن نی نی مبارکه عزیزم😂😍😘

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
😂😂

بخدا

من هر روز ساعت 1 ناهار میخورم و ساعت ۹ شب شام

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

وای چ حس خوبیه بری دیدن نی نی مبارکه عزیزم😂😍😘

خیلیی دلم برای بوی نی نی تنگ شده 😂

مرسیی عشقم ♥ 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
الهییییییی خدایی نکرده ویروس نباشه ؟رفتی دکتر؟حالا من در به در ۵روزه عقب انداختم و الان از دل درد د ...

اره ویروسه از خواهرم گرفتم 🥲

نه نرفتم عصری بشه شاید برم حال ندارم اصن نامزدمم میگه من حوصله ندارم‌مریض بشم نمیبره 

اره ویروسه از خواهرم گرفتم 🥲نه نرفتم عصری بشه شاید برم حال ندارم اصن نامزدمم میگه من حوصله ندارم‌مر ...

آخ آخ خیلی بده 🙂

حتماااااااا برو بهت دارو میده دل پیچه ات کمتر میشه عزیزم