2777
2789
خب آرامش روحی هم میاره مردحوصله ندارم ببافمش هر چند وقت چهار تا گره میزنم آخه زشت شده

اینو جدی میگین؟

آرامش روحی؟😐😂

پیشنهاد میکنم نظرتونو تغییر بدین 

خیلی ظریفه که کجاش زشته 

https://daigo.ir/secret/71251841751

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه مردا تو خودشان میریزن فقط بعضیا اینجورین که به زبان میارن که با زنم همیچین مشکلاتی داریم

کاش تو خودشون نریزن. خیلی وقتا اون دختر منتظر برگشت اون اقاست ولی اقا هی میریزه تو خودش و نمیره جلو حرف دلشو بزنه. تهش میشن دو تا دل شکسته که از حرف دل هم خبر ندارن.

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
اینو جدی میگین؟آرامش روحی؟😐😂پیشنهاد میکنم نظرتونو تغییر بدین خیلی ظریفه که کجاش زشته

اره اگه زن و مرد عاشق هم باشن نه مثل بعضیا که ندیده و نشناخته ازدواج کنن 

به نظرم زشته نسبت به قبلیا 

اره اگه زن و مرد عاشق هم باشن نه مثل بعضیا که ندیده و نشناخته ازدواج کنن به نظرم زشته نسبت به قبلیا

عشقای الآنم عشق نیست که 

اشکال نداره همین بافتنش خودش سرگرمیه 

https://daigo.ir/secret/71251841751

کاش تو خودشون نریزن. خیلی وقتا اون دختر منتظر برگشت اون اقاست ولی اقا هی میریزه تو خودش و نمیره جلو ...

کاش ولی داخل دوستای متاهلم دیدم هیچی از ارتباط گرفتن با زنشان بلد نیستن فقط میگن هر چی میخاد واسش فراهم کردم دیگه چی میخان بهم گیر ندن و از این حرفا

من که راحتم هیچ مردی دور و برم ندارم

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
عشقای الآنم عشق نیست که اشکال نداره همین بافتنش خودش سرگرمیه

اره آخه تنوع ظاهری تو اجتماع زیاد هم شده بعضیا فقط از ازدواج کردن فقط ظاهر خانم واسشون مهمه 

آخه میخاستم بدم رفیق ۲۰ سالم