2777
2789
اگه خانوادت اجازه میدند خوب رنگ کن بچه های کم سن وسال رنگ میکنند رنگ موکه به مجردیا متاهلی ربطی ندار ...

من از اون دخترایی نیستم هم سن خودمن مثلن آرایش فشنو نمیدونم چیو من ی آرایش ساده و لباسام بروز هستن ولی زیاد کوتاه نه 

و این که برا رنگ مو اونی که دوسم داره اگه بکنم آتیشم میزنه😂

وای من چیکار کنم اصلنننن رشد مو ندارم

منم بعد پنج سال به اون اندازه ای که میخواستم رسید تازه جدیدا ریزشم گرفتم🫠

من از پروانه ها بودم،🦋 ولی بالی نموند از من. . .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قبلا چندسال پیش پایینش رنگ بود کوتاهش کردم از اول کلا بلند شدن بعد الان موهام یک‌دستن خیلی دلم میخوا ...

ببین چه رنگی به پوست وفرم صورت وچهرت میاد مثلا من رنگ عسلی ونسکافه 

ای روخیلی دوست دارم چون موهای خودم تیره نیست میدونم بهم میاد 

ببین چه رنگی به پوست وفرم صورت وچهرت میاد مثلا من رنگ عسلی ونسکافه ای روخیلی دوست دارم چون موهای خود ...

خودم امبره ای خیلی دوست دارم که بالاش فابریک موهای خودم باشه و پایینش دودی یا بادمجونی رنگ باشه

ولی الان بیشتر دوست دارم یه تنوعی داخل موهای جلوی سرم برم گفتم یکم از قدشون کم کنم ولی چون یکدستن دودل میشم هی

خودم امبره ای خیلی دوست دارم که بالاش فابریک موهای خودم باشه و پایینش دودی یا بادمجونی رنگ باشهولی ا ...

رنگهای فانتزی دوست داری یا بلوند یا مثلا دودی ؟ اگر موهات تیره نیست میتونی رنگ تیره بزاری یا اگرتا حالا 

بلوند نکردی بلوند کنی خیلی تغییر میکنی

اولای همین تاپیک ی رنگ مو عکسشو گذاشتم همین آمبره نگاه کن خیلی قشنگه

اره خیلی خوش رنگه

ببین این رنگی هم خیلی دوست دارم🥲 ولی با ۲۵ سال سن میدونم اگه بخوام همچین رنگی کنم اول باید بابامو راضی کنم چون موهای نچرال و خیلی بیشتر دوست داره حتی مامانمم هنوز موهاشو همش مشکی رنگ میکنه😄

اره خیلی خوش رنگهببین این رنگی هم خیلی دوست دارم🥲 ولی با ۲۵ سال سن میدونم اگه بخوام همچین رنگی کنم ...

مامان بابای منم نچرال دوست دارندولی رنگ مو اگرجنس موخوب نباشه به موآسیب هم میزنه من یکی اززنداییام 

۶سال ازمن بزرگتره فقط یکبار برای عروسی داداشش موهاشورنگ کرد بعد که رنگ مویی که گذاشته بود رفت دیگه 

رنگ موهای خودش شد ودیگه رنگ نکرد پایین موانگار مثل چوپ خشک میشه

رنگهای فانتزی دوست داری یا بلوند یا مثلا دودی ؟ اگر موهات تیره نیست میتونی رنگ تیره بزاری یا اگرتا ح ...

نه کلا دوبار بیشتر رنگ نکردم که یبار فندقی بود یبار دیگه تو مایه های  کاراملی، اونم چندسال پیش

مامان بابای منم نچرال دوست دارندولی رنگ مو اگرجنس موخوب نباشه به موآسیب هم میزنه من یکی اززنداییام ۶ ...

دقیقا یکی از ترسام از رنگ کردنم همینه بعدش اینکه یوقت اونچیزی که میخوام نشه یا بهم نیاد

2790
2778
2791
2779
2792