2777
2789
عنوان

شپشو 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 47 پست
آجی، طاعون بود تا الان خارمادرش جلو چشماش اومده بود،تو جنگ پشتکار تو رو داشتم الان کره رو فتح کرده ب ...

🤣🤣خیلی چندشم میشد آخه تازه یادم نبود بگم بعد حمومم ازین اسپری ها از داروخونه گرفته بودم اونم میزدم

چه فرقی داره دختر و پسرممکنه کسی باشه تو مدرسه در این حد کثیف که شپش داشته باشه و به بقیه هم بده؟؟؟؟

چون دخترا موهاشونو بلنده میمونه شپش 

پسرا ک کوتاهه موهاشون 

زود زود حموم ببری چیزی نمیشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی تو تهران نیست؟؟؟

تا جایی که من خوندم شپش سر انسان فقط از طریق انسان منتقل میشه، یعنی هیچ ربطی به روستایی و شهری بودن نداره💀 چرا بابا، همین بچه های ابتدایی، یا حتی ممکنه فامیلاتونم داشته باشن ندونید!!!🥶

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

تا جایی که من خوندم شپش سر انسان فقط از طریق انسان منتقل میشه، یعنی هیچ ربطی به روستایی و شهری بودن ...

داداشم بچه ابتداییه، مدرسه غیر انتفاعی هم میره، فکر کن تو کلاسشون چند نفر داشتن😐 اصلا وضعیت فاجعه باریه

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

تا جایی که من خوندم شپش سر انسان فقط از طریق انسان منتقل میشه، یعنی هیچ ربطی به روستایی و شهری بودن ...

منم چون امسال پسرم میره مدرسه نگرانم 

یکی از آشناهای دورمون یه مدت طولانی دخترش شپش گرفته بود از همکلاسی هاش

هی درمان می‌کرد دوباره تو مدرسه میگرفت

وای اصلا سر شپش وسواس گرفتم هر روز میرفتم حموم با سرکه و نمی‌دونم آب اسپند همه چی موهامو میشستم دیگه کارم از شامپو لیندا نمی‌دونم چی بود گذشته بود از پس استفاده کرده بودم کف دستم همش دونه دونه شده بود حساسیت پیداکرده بودم مثلا باید دو هفته یکبار استفاده میکردی من داشتم هر دفعه میزدم پدر خودمو درآوردم ن رو لحاف می‌خوابیدم ن رو بالشت همیشه سرمو بسته بودم هر روز خونمونو جارو میکردیم دیگه لباسامو همش داخل پلاستیک گذاشته بود ... خیلی سخت بود 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

من هفت ساله با شپش درگیرم تمام راهکارهارو رفتم هر دو سال یهو اوح میگیره  الان یک ساله خبری نیست ولی میدونم بعد چند وقت دوباره پیداشون میشه 

در حالی که خیلی از اطرفیان هم دچار شدن ولی با یکبار درمان دیگه برنگشت