2789
عنوان

عکسسس من

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 30 پست
وای خدای من تو چه خوشگلی 🙂چه بیبی فیسی🙂 چند سالته؟

چند میخوره😂فدات شم؟

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          
من عر وقت گزاشتم کسی چیز بدی نگفته بعم ک جنگی بشه یا چیزی😂

من یه بار گذاشتم یکی بهم گفت چقدر بچه ای بهت میخوره ۱۳سالت باشه 

یکی دیگه گفت خیلی بهت میاد سنت بالا باشه میخوره بالای ۳۵

پس بفهم اینجا هیچکس راستشو بهت نمیگه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه بار گذاشتم یکی بهم گفت چقدر بچه ای بهت میخوره ۱۳سالت باشه یکی دیگه گفت خیلی بهت میاد سنت بالا ...

ارهه یبارم یکی بهم کفت بهت میاد۳۰سالت باشه😂🤣🤣🤣

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          
ارهه یبارم یکی بهم کفت بهت میاد۳۰سالت باشه😂🤣🤣🤣

من ۲۰سالمه 🤣 ولی همه میگن انگار ۱۶سالته 

رفتم تو تاپیکاش فهمیدم یه دختر ۳۳ ۳۴ساله مجرده که آرزو داره شوهر کنه داشت دعا میکرد 😐 😂 

من ۲۰سالمه 🤣 ولی همه میگن انگار ۱۶سالته رفتم تو تاپیکاش فهمیدم یه دختر ۳۳ ۳۴ساله مجرده که آرزو داره ...

چ عقده ذاشتع😂🤣🤣منم ۲۳سالمه همه میگن بچه میژنیی ولی بعضیا از رو عقده الکی ی چی میگن

یه بار یکی بهم گفت ۱۳سالته بچه الان میگم نی نی یار بیاد تعلیقت کنه 😂🤣

ب منم خیلی میگن و خدایی بیبی فیسم هستم نسبت ب هم سنام کمتر میزنممم خیلی

عکساتو با چی میگیری اینقدر خوشگل در میان

اسنپ چت  عکس بی فیلترم دارم  

خدایی ای فیلتری ک باهاش میندازم پوستمو صاف میکنه فقط تغییری دیه نمیده چون یکم پوستم منافذ باز داره