2777
2789

هرکی تاپیک خودکشی میزنه بعضیاتون دیگه چرا یادش میدین قرص برنج پرت از پشت بوم .........؟؟ 

__درخواست دوستی ندین ___________________

امان از سطح فرهنگ پایین جامعه...

حتی شوخیش هم اشتباهه!

به جای این حرفا باید کمکش کنن اون لحظه حالش بهتر شه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه راه خود کشی رو بلدن 

کسی که واقعا بخواد خودشو بکنه بهتر از هر کسی دیگه ای میدونه چجوری خودشو بکشه

اونی که تاپیک میزنه از شما بیشتر مراقب جون خودشه فقط داره وقت میگذرونه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
امان از سطح فرهنگ پایین جامعه...حتی شوخیش هم اشتباهه!به جای این حرفا باید کمکش کنن اون لحظه حالش بهت ...

به خدا همه ماهم تحمل کردیم ساختیم گاهی تو نینی سایت تامیک خودکشی میزنن الان یکی زده اونوقت به خاطر یه مشت چرت پرت از زبون خانوادش شنیده میخواد خودشکی کنه

کنکور چغدر مهمه که میخواد خودکشی کنه 

__درخواست دوستی ندین ___________________
به خدا همه ماهم تحمل کردیم ساختیم گاهی تو نینی سایت تامیک خودکشی میزنن الان یکی زده اونوقت به خاطر ی ...

خب دوست عزیز از نظر تو مهم نیست

تو که تو شرایط و زندگی اون نیستی شاید تو شرایط اون براش همونقدر مهم و تاثیرگذاره که حالش اینقدر بد شه

درهرصورت من نظرم راجب راه حل دادن این بود که تحت هیچ شرایطی تو این سایت به کسی راه حل دادن درسا نیست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم