به جای این حرفا باید کمکش کنن اون لحظه حالش بهتر شه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کسی که واقعا بخواد خودشو بکنه بهتر از هر کسی دیگه ای میدونه چجوری خودشو بکشه
اونی که تاپیک میزنه از شما بیشتر مراقب جون خودشه فقط داره وقت میگذرونه
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
امان از سطح فرهنگ پایین جامعه...حتی شوخیش هم اشتباهه!به جای این حرفا باید کمکش کنن اون لحظه حالش بهت ...
به خدا همه ماهم تحمل کردیم ساختیم گاهی تو نینی سایت تامیک خودکشی میزنن الان یکی زده اونوقت به خاطر یه مشت چرت پرت از زبون خانوادش شنیده میخواد خودشکی کنه
به خدا همه ماهم تحمل کردیم ساختیم گاهی تو نینی سایت تامیک خودکشی میزنن الان یکی زده اونوقت به خاطر ی ...
خب دوست عزیز از نظر تو مهم نیست
تو که تو شرایط و زندگی اون نیستی شاید تو شرایط اون براش همونقدر مهم و تاثیرگذاره که حالش اینقدر بد شه
درهرصورت من نظرم راجب راه حل دادن این بود که تحت هیچ شرایطی تو این سایت به کسی راه حل دادن درسا نیست
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم