2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چندسالشه؟چجوری بود؟

الان ۲۲سالشه رفیق باز حرفه ای عرق میخوره گل میکشه دوست دختر داره با زنای سن بالا😐😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
چندسالتونه؟چجوری بودید؟

شوخی کردم بابا من خیلی خوب بودم و هستم😂😂

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
الان ۲۲سالشه رفیق باز حرفه ای عرق میخوره گل میکشه دوست دختر داره با زنای سن بالا😐😐😐😐😐

داداشم ۱۶ سالشه حسابی عصبی و پرخاشگره

رفیق باز و لات و همش تو خونه جنگ اعصاب داریم

مامانمو دور از جون داره سکته میده نمیدونم چیکار کنم سر به راه شه🥲

داداشم ۱۶ سالشه حسابی عصبی و پرخاشگرهرفیق باز و لات و همش تو خونه جنگ اعصاب داریممامانمو دور از جون ...

بره سر کار درس نمیخونه مگه اخه هنوز سنی نداره😑😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉