2777
2789
عنوان

چرا فکر می کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 20 پست
عنوان سایت نی نی سایته !!!بعدم اینجا تنها چیزی که بهش پرداخته نمیشه بارداریه !همش یا کنکوره یا اسکری ...

باشه آروم باش 

حالا اینجام طرفداری کنید از مردا ب هرحال ک کاربر ها میدونن جای مرد اینجا نیست

۸۰ درصد خانوم اینجاست

و خب باشه چی میشه؟

🩹💚I'm healing 

باشه آروم باش حالا اینجام طرفداری کنید از مردا ب هرحال ک کاربر ها میدونن جای مرد اینجا نیست۸۰ درصد خ ...

اینجا جای مرد نبود اجازه ثبت نام نداشتن

چه ربطی داره ۸۰ درصد خانومن!

تو دانشگاه الزهرا هم ۹۹ درصد خانومن ولی باز ۱ درصد پرسنل مرد داره!!!

تو رو خدا عقلاتون اینقدر پوسیده بار نیارید 

دنیای مجازی رو تفکیک جنسیت کردن دیگه از پوسیدگی هم گذشته

عملا بیماریه!!!

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا جای مرد نبود اجازه ثبت نام نداشتن چه ربطی داره ۸۰ درصد خانومن!تو دانشگاه الزهرا هم ۹۹ درصد خان ...

چی میگی خانم محترم؟؟

من تو تمام شبکه های اجتماعی بودم مشکلی هم نداشتم با وجود بقیه

و اینه فاز روشنفکری الکی برندارید  

منظورم اینه اینجا ی مکانی بود ک مادرا و خانوما خودشون باشن کسی مزاحم نباشه 

انگار ما مرد ندیده ایم:/

برو که  اشتباه گرفتی..

و اینکه حد خودتونو بدونید بیمار من نیستم! 

🩹💚I'm healing 

خب برا اینکه توی جامعه امروزی ما بله اکثر آقایون تحصیلات دارن ولی برعکس عملکرد میکنن به جای مطالعه و آشنایی با دنیای خانوما با اونا مثل یه مرد رفتار میکنند شما آمار طلاق رو ببین با اکثریت که صحبت میشه میگن مارو درک نمی‌کرد یا برعکس با آقایون که صحبت میشه میگه مثل یه بچه با من رفتار میکرد فکر میکرد مادرمه خب حق بدین به خانوما که شک نکن یا طرف پسر بچه نابالغه که اومده اینجا از سر کنجکاوی یا چیزی و گرنه مردی که همش میناله من کار میکنم وقتی برا اومدن اینجا ندارن

عذر میخواهم از جنابعالی فقط نظرم بود 

خب برا اینکه توی جامعه امروزی ما بله اکثر آقایون تحصیلات دارن ولی برعکس عملکرد میکنن به جای مطالعه و ...

اصولاً من آدم جستجو گر ی هستم و دنبال یادگیری و کنجکاو و بدم نمیاد زنها چه برداشتی از دنیا دارند کارم نظارتی است و وقتم پر ولی خصلت جستجو کری مرا به سایت شما کشید من در یوتیوپ دنبال آموزشی می کردم و هر جا احساس کردم چیزی برای دانستن هست

مرد ، تبادل نظر  از شهرضایی اصفهان
اصولاً من آدم جستجو گر ی هستم و دنبال یادگیری و کنجکاو و بدم نمیاد زنها چه برداشتی از دنیا دارند کار ...

احسنت 

من خدمتتون عرض کردم جسارت به شما و آقایون فهمیده نبود منتهی هستند کسایی که بی هدف اومدن