2777
2789
عنوان

پیسی یا برص

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 25 پست
میگه ممکنه با اینکه خودش باشه کنار بیام اما همش میترسه به بچش برسه بعد بچه بگه چرا منو به دنیا اوردی ...

هیچ علمی ثابت نکرده که به بچه ها منتقل میشه من دو تا پسرام بی هیچ مشکلی به دنیا اومدن 

هیچ علمی ثابت نکرده که به بچه ها منتقل میشه من دو تا پسرام بی هیچ مشکلی به دنیا اومدن

ممکنه خودش ندونه پیسیه؟  این مسئله هم هس کاگه میدونه و میگه افتاب ادم قابل اعتمادی نمیتونه باشه چرا حقیقتو نمیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه خودش ندونه پیسیه؟ این مسئله هم هس کاگه میدونه و میگه افتاب ادم قابل اعتمادی نمیتونه باشه چرا ...

شاید واقعا نمیدونه زمان اشنایی و من همسرم اوایل شروع بیماریش بود و واقعیت اینه که طول کشید تا دکترا قطعی گفتن پیسی هست ....و تا مدت ها شوهرم خودش از مشکلات کبدی یا قارچی میدونستش ولی خب پیسی بود ....شاید واقعا نمیدونه یا نمیخواد قبول کنه پیش خودش ..‌

شاید واقعا نمیدونه زمان اشنایی و من همسرم اوایل شروع بیماریش بود و واقعیت اینه که طول کشید تا دکترا ...

اینکه خودمونم بخوایم اینو عنوان کنیم بهش  فکر اینکه دلش بشکنه حالمونو بد میکنه ،خواهرم دوس داره رک سوال کنه ازش که مطمئنی پیسی نیس؟! ولی میترسه ناراحت بشه چند وقته خواهرم نمیتونه تصمیم بگیره از طرفیم دوسش داره ولی میگ اگه بدونم دروغ گفته نظرم عوض میشه

سفیدتر از پوستشونه اون لکه ها؟ قطرش زیاده؟

شوهرم کارش تو آفتابه

بروز اومد خونه دیدم یدونه لکه یکی دو درجه روشن تر از پوستش رو بازوش زده

گفتم برو دکتر محل نداد

یک ماه بعد شد ۵ تا

دوماه بعدش که الان باشه شده ۷.۸ تا دایره کوچیک

نمی‌دونم شایدم پیسی باشه.دکتر فعلا دارو داده گفته مصرف کنه

خیییلی سفیده؟رنگ گچ؟یا نه دوسه درجه روشن تر پوستشع

همین دیگ حس میکنم اینو خوب متوجه نمیشیم چون تو سایت دیدم پیسی حالت گچه واسه اینو خوب نتونستیم ببینیم که خیلی زیاده سفیدیش یا نه