اینجا کسی خودش پیسی داره ازدواج کرده باشه یا طرفتون داشته باشه و باهاش ازدواج کردین؟! واسه خواهرم خواستگار اومده خیلی پسر خوبیه همه جوره مالی اخلاقی ولی فقط رو قسمت گردنش لکه های سفید داره خودش میگه بخاطر افتاب شده ولی ما سرچ میکنیم بیشتر حس میکنیم پیسیه اخه خواهرم میگه تو حرفاش گفته پدرمم اینجوری میشده درمقابل افتاب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممکنه خودش ندونه پیسیه؟ این مسئله هم هس کاگه میدونه و میگه افتاب ادم قابل اعتمادی نمیتونه باشه چرا ...
شاید واقعا نمیدونه زمان اشنایی و من همسرم اوایل شروع بیماریش بود و واقعیت اینه که طول کشید تا دکترا قطعی گفتن پیسی هست ....و تا مدت ها شوهرم خودش از مشکلات کبدی یا قارچی میدونستش ولی خب پیسی بود ....شاید واقعا نمیدونه یا نمیخواد قبول کنه پیش خودش ..
شاید واقعا نمیدونه زمان اشنایی و من همسرم اوایل شروع بیماریش بود و واقعیت اینه که طول کشید تا دکترا ...
اینکه خودمونم بخوایم اینو عنوان کنیم بهش فکر اینکه دلش بشکنه حالمونو بد میکنه ،خواهرم دوس داره رک سوال کنه ازش که مطمئنی پیسی نیس؟! ولی میترسه ناراحت بشه چند وقته خواهرم نمیتونه تصمیم بگیره از طرفیم دوسش داره ولی میگ اگه بدونم دروغ گفته نظرم عوض میشه