2777
2789
عنوان

شپش گرفتم💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 28 پست

اگه موهاتو دوس داری کوتاه نکن  قطره بگیر اسمش یادم رفته😶

من داشتم اسپری حشره کش زدم😆☹️

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

این بگیر بزن ،قطعی از بین میرهدختر من موهاش خیلی بلنده،شپش گرفت زدمکامل از بین رفت

شامپو شپش پرایم،حتی تخم ها رو هم در نطفه از بین میبره

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

محلول خیلی قوی میشناسی معرفی کنی بگیرم؟؟ دلم نمیاد کوتاه کنم اون همه زحمت کشیدم تقویت کردم پرپشت بشه ...

نه متاسفانه برند خاصی رو نمیشناسم عزیزم ولی چیزای طبیعی روهم حتما امتحان کن،سرکه سیب و اسپند شنیدم معجزه میکنن،در طول مصرف اینا حتما لباساتون،پتو،لحاف و حوله و شونه ها و اینجور وسایل شخصی رو با محلول شست شو و یا اب داغ بشورین،شونه و وسایل شخصیتونم از بقیه اعضای خانواده جدا کنین که یه وقت به اونا سرایت نکنه

کاربر جدید نیستم دومین کاربریمه  
یکی مامانم گرفته شونه دندونه ریز اما پلاستیکیه همش دندونه هاش کج میشه گفتم فلزی بگیر نگرفته😭

فلزی بگیر یکم گرونه ولی ارزششو داره

من امتحان کردم که برات پیشنهاد میدم

نه متاسفانه برند خاصی رو نمیشناسم عزیزم ولی چیزای طبیعی روهم حتما امتحان کن،سرکه سیب و اسپند شنیدم م ...

ملحفه و روپوش بالشت و پتو و حوله و این چیزا رو هر روز باید بشورم؟

ملحفه و روپوش بالشت و پتو و حوله و این چیزا رو هر روز باید بشورم؟

هفته ای سه بار یا دوبار تا زمانی که کامل ریشه کن بشه،بعد از ریشه کن شدنش یه روز در میون تا یه هفته بشور که خیالت راحت باشه،حتما هم از اب داغ استفاده کن و قبل از شست و شو بذار حدود نیم ساعت توی اب داغ بمونن که اگه چیزی بود جدا بشه یا از بین بره

کاربر جدید نیستم دومین کاربریمه  

من چند سال پیش گرفتم هر چی شامپو ضد شپش می زدم مگه میرفت ۶ ماه بود و عذابم میداد آخرش خودم و بچه هام کچل کردیم گفتم راحت شدم دوباره که موهام بلند شد دیدم هستن دیگه بر دیده بودم ،حنا،اسفند،مایونز،شستن هر روز ملحفه ها هیچ فایده ای نداشت، آخرش تمام ملحفه هارو شستم و تمام پتوها ،تک تک کردم داخل کیسه نایلونی گره زدم داخل تراس گذاشتم یعنی تشکام و بالشت ها ملحفه نداشت ،بدون پتو میخوابیدیم،تا سه روز میرفتم حمام شامپو ضد شوره میزدم و میزاشتم رو موهام بمونه حسابی بعد میشستم و نام کننده میزدم به موهام و با شونه مخصوص شونه میکردم ،کلی شپش لای شونه میومد پایین ،دیگه تموم شد

اصن کوتاه نکن چون ب کوتاه کردن نیس

سم شپش بگیر چند دور بزنی حله

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
سم شپش از کجا بگیرم؟ داروخونه یا عطاری؟

داروخونه من ی سری گرفتم

انقدررر قوی بود ک با دو دفعه زدن هیچی نموند

فقط بگو یکی برات شونه اشو بکشه بشینه دونه دونه جدا کنه

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂