چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
نه متاسفانه برند خاصی رو نمیشناسم عزیزم ولی چیزای طبیعی روهم حتما امتحان کن،سرکه سیب و اسپند شنیدم معجزه میکنن،در طول مصرف اینا حتما لباساتون،پتو،لحاف و حوله و شونه ها و اینجور وسایل شخصی رو با محلول شست شو و یا اب داغ بشورین،شونه و وسایل شخصیتونم از بقیه اعضای خانواده جدا کنین که یه وقت به اونا سرایت نکنه
ملحفه و روپوش بالشت و پتو و حوله و این چیزا رو هر روز باید بشورم؟
هفته ای سه بار یا دوبار تا زمانی که کامل ریشه کن بشه،بعد از ریشه کن شدنش یه روز در میون تا یه هفته بشور که خیالت راحت باشه،حتما هم از اب داغ استفاده کن و قبل از شست و شو بذار حدود نیم ساعت توی اب داغ بمونن که اگه چیزی بود جدا بشه یا از بین بره
من چند سال پیش گرفتم هر چی شامپو ضد شپش می زدم مگه میرفت ۶ ماه بود و عذابم میداد آخرش خودم و بچه هام کچل کردیم گفتم راحت شدم دوباره که موهام بلند شد دیدم هستن دیگه بر دیده بودم ،حنا،اسفند،مایونز،شستن هر روز ملحفه ها هیچ فایده ای نداشت، آخرش تمام ملحفه هارو شستم و تمام پتوها ،تک تک کردم داخل کیسه نایلونی گره زدم داخل تراس گذاشتم یعنی تشکام و بالشت ها ملحفه نداشت ،بدون پتو میخوابیدیم،تا سه روز میرفتم حمام شامپو ضد شوره میزدم و میزاشتم رو موهام بمونه حسابی بعد میشستم و نام کننده میزدم به موهام و با شونه مخصوص شونه میکردم ،کلی شپش لای شونه میومد پایین ،دیگه تموم شد