گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد
گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد
چقدر یه ادم باید حقیر باشه . که با همچین کلمه ای که یه مشت ادم بی سواد کوته فکر ابداعش کردن بخاد خود ...
همچین آدم های بی سواد وجود دارن استارتر نمیگم اما من خودم ۳۷ سالمه ارشد حسابداری دارم و مجردم از پارسال این کلمه چند بار راجب خودم از همسایه شنیدم انگار خودشون چه غلطی کردن
مث اونایی که شوهرشون خیانت میکنه میفتن سر زنه میگن اون زندگیمو خراب کرد بعد میرن میچسبن به شوهرشون م ...
آفرین
احسنت
هعیییییی این دلیلش تنها عدم پشتوانه مالی و حمایت خانوادشون
مجبورن با هر کثافتکاری بسازن
بعد میگی درس بخونین مستقل بشین و ..انگار چی گفتی
خانما خودشون باید فکری برای خودشون بکنن
وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
عزیزم منم همسن شمام. از ۲۰ سالگیم خانوادم گفتن ترشیده و تموم روح و روانمو زخمی کردن. قدیم سواد نداش ...
عزیزم من خونوادم نمیگن پارسال داشتم میرفتم داروهای شیمی درمانی مامانمو بگیرم نازه از بیمارستان آمده بودیم پسر همسایمون اینو گفت یعنی فقط تا خونه اشک ریختم چقدر دلم شکست خدا به سر خواهراش بیاره آتیش گرفتم